Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Julya, Matjaž je najbrž mislil tritikalo, to je žito, križanec med pšenico in ržjo. Matjaž, mene pa zanima, kje si to moko kupil. rimljanka
Pa še pepelkina torta za posladek. jade
Rimljanka, pravzaprav sem prvič slišala za to. Bi jo pa preizkusila. Sem zelo dojemljiva za kaj novega, zdravega. Bom vesela vsake info na to temo. Tritikala, prav zakomplicirano se mi sliši. ) petek: pojma nimam; upam, da se kaj pametnega spomnimo in jutri napišem ) Julija
horseburger, prinešen v službo, kjer sem še zdaj:( Veri
http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4496 in pečen krompir, zelena solata s čičeriko, cvetača v solati. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 10. mar 2006 17:55:01 Sporočilo je spremenil(a) jade dne 10. mar 2006 17:56:14
petek:ajdovi krapki s kašo in skuto,mešani kompot jutri:lazanija z mesno omako(recept iz foruma),zelena solata kalcicl
danes: testenine s smetanovo tunino omako, rdeča pesa. jutri: pečena orada , brstični ohrovt, riž, zelena solata. lep dan prau vsem keyj
Danes: mesni rižev narastek, fižolova solata z mlado čebulo Lep dan vam želim
Danes: goveja juha z domačimi rezanci, mešane gobe z jajčki, velika skleda zelene solate marja
danes: golaž z mešano zelenjavo, polenta, zelena solata s krompirjem potepinka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti