Danes za kosilo:
tople kumare, hrenovke
sladica:
jabolčni zavitek
dolenc52Danes za kosilo:
tople kumare, hrenovke
sladica:
jabolčni zavitek
dolenc52Ponedeljek:
![]()

Pozdravček!
Danes pa samo velika skleda solate po vikendu ki je bil poln prehrambenih presežkov...
testenincaGoveja juha z vlivanci, pomfri in dunajci, stročji fižol v solati
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: pečena račka, restan krompir in zeljna solata.
Danes: čista goveja juha, pire krompir, pečenice in paradižnik
Balenka![]()
Danes: zelenjavna juha z ješprenom, čokoladne palačinke
breskvaNekaj slikic iz preteklih dni (ko ni bilo filane paprike ;) - gobja juhica, miške s pehtranom
Danes smo imeli pomfri, kumarična solata.
Za večerjo sem pripravila obaro (iz piščančjega hrbta in pooolno zelenjave)
majaosVčeraj: Piknik v backyardu: sveže pečen valizerski kruh, malo suhih klobasic, nekaj vrst sira, doma vložene olive, ajvar ter paradižnik, paprike in brokoli (slednje tri zadeve surove).
Danes: Veliki sirovi ravioli v zeliščni kremni omaki z lososom in pinjolami. Pred tem solata, po tem ![]()
![]()

Včeraj: juha, tortilje po mehiško, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes ponavljamo včerajšnje kosilo, velika skleda solate :).
Nekako se moram sčistit, tako da bo teden na lahko hrani.
Z mojo "dijeto" sem izgubila dobrih 5kg, brez odrekanja in moram reči da mi sedaj prav ne paše več vse na moj želodec oz. takoj začutim da se ne počutim tako dobro če pojem nezdravo hrano oz. preveč.
testenincaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Palačinkina torta z malinami