Nedelja:
![]()
Kokošja juhica; sv. ribica in piščančji file v šampinjonovi omaki, podolgovat riž z grahom; zelena solata

Pozdavček!
Nedelja:
![]()
Kokošja juhica; sv. ribica in piščančji file v šampinjonovi omaki, podolgovat riž z grahom; zelena solata

Pozdavček!
Danes: pečen mladi krompir, svinjska pečenka,zelena solata s paradižnikom,smetanove rezine,češnje.
mopsika Pri nas je bil danes zrebickov golaz (kupljen) in kruhovi knedli - pa za mami namesto konjicka zelenjavna omakica.
Danes: kunec s prilogo
rezan radič v solati, teran in voda
lp
mzmPri nas danes post, nič kuhala. Zelo netipično, ampak ni bilo moža doma, tašča pa ni imela sile kosila jest. Jutri bo babuška in pire. Pa solata. Mogoče še pripravim sladoled v aparatu.
yulchiLep kunec, Miška!![]()
Midva pa danes zrezka v čebulni omaki in riž, zelena solata.
Pa Piran sem si privoščila kar na balkonu.![]()
![]()
Danes v krogu družine praznovali roj. dan in sem pripravila : milijonska juha, goveja juha, pečen krompir z zelenjavno ( bučke, paprika, korenje), polpeti iz ajdove kaše, ocvrt piščanec, sv. pečenka, pira z zelenjavo, kuhana cvetača in mešana solata. Za posladek tiramisu in ledena kava, otroci pa sladolec s smetano.
tanjajDanes: ombolo, stročji fižol s paradižnikom, polenta, mešana solata, kokosovo pecivo
breskvaPri nas, okrog Vogla, tako en super signal, kosilo je bilo drugačno od načrtovanega ![]()
Vceraj: namesto kosila je bil "brunch" in jajca po benediktinsko.
http://www.myhomecuisine.blogspot.com/2014/06/eggs-benedict.html
cosmoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čarobna zelena torta

Slivove rožice