Babka uživaj!
Včeraj pečen krompir s muškatno hobotnico in solata, kasneje panna cota.
Danes pa orada in zeljnata solata in kruh!
tanjajBabka uživaj!
Včeraj pečen krompir s muškatno hobotnico in solata, kasneje panna cota.
Danes pa orada in zeljnata solata in kruh!
tanjajDanes: puran v čebulni omaki,polnozrnati široki rezanci z drobtinami,zelena in paradižnikova solata,zavitek
Babka1951, želim ti lep dopust v hribih,pa toplo obleko vzemi s seboj,bližajo se hladni dnevi-končno.
mopsika

Lahka solata z kumaricami in korenčkom. Pečene melance...+ domač kruh . Totalno vegi
KULmladičiDanes domači burgerji, šobska solata. Babka uživaj! Pa res vzami kaj toplega, napovedujejo ohladitev! Še čaj bo dobrodošel. Pa kako lepo slikico pošlji!
Jutri grem pa še jaz za gobe pogledat!
Kjer je volja, tam je pot. Trixitanjaj in mopsika, hvala za lepe želje, sem se spet pozabila odjaviti, naj mi bo pri mojih skrbeh to oproščeno ![]()
vas bom pogrešala, ker vas ne bom imela na dosegu roke, bom pa se veliko sprehajala, brala, meditirala in mojega moža tudi malo sekirala ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trixi, saj ti veš, kako zelo težko grem od doma, mi je pa uspelo, da greva za 14 dni, toplih, starih cunj imava tam gor zadosti, štedilnik na drva bova kurila, prasketanje poslušala, interneta ni, ob soju sveč bom kaj prebrala in uživala, moj bo pa kdaj pa kdaj agregat zalaufal, da bo kakšna poročila lahko slišal ![]()
Plan jedilnika za en teden v naprej:
jutri v petek: golaž iz zamrzovalnika, polenta, zelena solata,
sobota: goveja juha, govedina, tenstan kropir, solata
nedelja: goveja juha, perutničke na žaru, bučke, melancani, paradižnik, feta sir, morda bo tudi kruh že treba spečt ??? ker ga bo zmanjkalo..
ponedeljek: jota s kranjsko klobaso
torek: ričet s suhim mesom
sreda: krompirjeva solata s suhim mesom, jajci in regradom, pozno popoldan je treba kruh na novo spečt...
četrtek: fižolova juha z drobnimi špageti, šmorn, jabolčni kompot
petek zjutraj, greva v nabavo za en teden, na listu imava do sedaj samo lubenico zapisano ![]()
včeraj: pečen pišč.stegn, čebulina omaka, kruhovi cmoki, solata
danes: domači puranji burgerji, maline z jogurtom
lp
danica85
, ko vidiš Človeka v paniki, češ, ošvohnel bom, ni druge:
pa še kajmak, sveže kumare in paradižnik, čebula, kruh, teran (klima dela) in voda
lp
mzm
v koščkih krompir, naravni svinjski zrezki in paradižnikova solata
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom