Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:          

Piščančji paprikaš, vlivanci na maslu; zelena solata z mlado čebulo in rdečo redkvico; zapečene palačinke s skuto in kokosom

Pozdravček!

Včeraj so bili špageti v paradižniku in drobtinah, pišč. besra in zelena solata,

danes pa rižota z zelenjavo ( paprika, por, zelena, korenje, čebula), pišč. zrezki po pariško, zeljnata solata s korenjem.

tanjaj

Danes špageti v feta omaki z drobnjakom, mešana solata.

Lp

ursiii

MBrando je napisal/a:

mali kuhar je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

@MBrando: A je to mogoče Quest bar?

mali kuhar

Ofkors it is, my little . Tokrat KUKI DOUGH! Doma me čaka še double čokoljat. A tisti, za katerega bi cigle trl in na katerega sem, grizljajoč nohte, čakal mesec, je bil v dragi naši EfROPI razprodan v trenutku, tako da naša kura ni dobila niti enega; govorim pa o KUKI and CREAM aka OREO QUEST BAR!!!!!!!!1
Bom še dalje sanjal....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kje pa se jih da pri nas dobiti? Res bi jih rad poskusil, ker mi zgledajo že samo na prvi pogled božanske :P

mali kuhar

Danes: dobro začinjene šibre s prilogo

skleda radiča (primo tajo), teran in voda

lp

mzm

nekaj zadnjih dni:

testenine s skuto in slanino

tortilje

rezanci z rakci

govedina v solati

odojček

bedra in riž....

testeninca

Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z hruškami in sladko smetano

breskva

Danes paradižnikova krompirjeva juha začinjena z origanom in rižota. Jutri pa stvarno resno kebap v Mariboru, tu doma pa jejo ostali mineštro.

yulchi

zelenjavna juhica in palačinke....pa dobre in pozitivne misli za Ežoja . Ni dneva da se ne bi spomnila na njega in srčno upam, da se bo kmalu pozdravil in vrnil. Drži se Ežoj 

angie :)

Enolončnica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti