Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Torek:          

Piščančji paprikaš, vlivanci na maslu; zelena solata z mlado čebulo in rdečo redkvico; zapečene palačinke s skuto in kokosom

Pozdravček!

Včeraj so bili špageti v paradižniku in drobtinah, pišč. besra in zelena solata,

danes pa rižota z zelenjavo ( paprika, por, zelena, korenje, čebula), pišč. zrezki po pariško, zeljnata solata s korenjem.

tanjaj

Danes špageti v feta omaki z drobnjakom, mešana solata.

Lp

ursiii

MBrando je napisal/a:

mali kuhar je napisal/a:

MBrando je napisal/a:

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

@MBrando: A je to mogoče Quest bar?

mali kuhar

Ofkors it is, my little . Tokrat KUKI DOUGH! Doma me čaka še double čokoljat. A tisti, za katerega bi cigle trl in na katerega sem, grizljajoč nohte, čakal mesec, je bil v dragi naši EfROPI razprodan v trenutku, tako da naša kura ni dobila niti enega; govorim pa o KUKI and CREAM aka OREO QUEST BAR!!!!!!!!1
Bom še dalje sanjal....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kje pa se jih da pri nas dobiti? Res bi jih rad poskusil, ker mi zgledajo že samo na prvi pogled božanske :P

mali kuhar

Danes: dobro začinjene šibre s prilogo

skleda radiča (primo tajo), teran in voda

lp

mzm

nekaj zadnjih dni:

testenine s skuto in slanino

tortilje

rezanci z rakci

govedina v solati

odojček

bedra in riž....

testeninca

Danes: zelenjavna juha, kakavove palačinke z hruškami in sladko smetano

breskva

Danes paradižnikova krompirjeva juha začinjena z origanom in rižota. Jutri pa stvarno resno kebap v Mariboru, tu doma pa jejo ostali mineštro.

yulchi

zelenjavna juhica in palačinke....pa dobre in pozitivne misli za Ežoja . Ni dneva da se ne bi spomnila na njega in srčno upam, da se bo kmalu pozdravil in vrnil. Drži se Ežoj 

angie :)

Enolončnica.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti