Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nedelja:    

Kokošja juhica; pečeno puranje bedro, krompirjeve police s kajmakom, zelenjava iz voka; mešana solata

Pozdravček!

Brokolijeva juha, poli klobasa v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

danes za kosilo: gosta juhica iz graha, koromača in krompirja (obogatena z malo pancete), kruhovi cmoki, včerajšnji pečeni piščanec, mešana solata (zelena, malo naribane kolerabice, jajca, česen)

majaos

danes-piščančja juha ,riž s piščancem-pilav ,solata od mladega zelja

golubić

Danes krompirjev golaž z jurčki, ki sem ga preveč razredčila in je bil bolj gosta gobova juha, leni piščančev šnicel, solata z vrta. gosti sok iz češenj in rdečega ribeza.

Za leni šnicel zrežem piščančje prsi na tanjše manjše kose, ga popečem z začimbami na malo maščobe, na koncu prelijem z mešanico jajc in soli z začimbami, ali kar vegete   in moke s pecilnim praškom. Nastane nekaj med debelo palačinko in ima okus po zrezku, le priloge ni treba posebej kuhati. Solata pa mora biti zraven. 

Katrca11

Goveja juha z rezanci, pražen  krompir,  dunajski svinjski zrezek, piščanjčji kosi po dunajsko, domača berivka, paradižňikova solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: eni mali vampi

okisani beluši, teran in velike palačinke

lp

mzm

Jaz sem si pa danes naredila malico za med tednom-pirine krekerje.

Drugače pa za kosilo klasika-goveja juha, svinjska pečenka polnjena s suhimi slivami, skutin štrukelj.

http://myhomecuisine.blogspot.com/2014/05/spelt-flour-crackers.

cosmo

Danes skuhala za jutri:

Goveja juha

Polivka iz mletega mesa s korenčkom in grahom

Jutri pa še rezance skuham in pripravim veliko skledo solate.

Torek:

Riba, pečena na žaru (jedli bomo pa notri)

Krompirjeva solata

Pehtranova potica

Sreda.
Goveja juha, meso iz juhe, tenstan krompir, solata

Naprej pa še ne vem

anaboleyn

Danes: mestne kroglice v omaki z grahom, pisane špagete, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza), malinine rezine

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti