Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Jota (še vedno srota, ja) in če bo toplota norela s tako hitrostjo, tudi zadnja v tej sezoni

kruh, dve vrsti sira, teran in voda

lp

mzm

pri nas: jaz.skleda solate z veliko česna (danes ne bo nič )in 5 čevapov. ostali pa čevape, pohanje, kruh in priloge (majonezo,ajvar,...)

lučica

Danes: testenine, zelenjavna omaka, solata

breskva

Danes me tri ure popoldan ni bilo doma, pa je moj izkoristil super dobro ponudbo v Sparu, kupil tortico, blazno ugodno s pretečenim rokom

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Danes:

temu bi se lahko reklo: cebiche po moje ali:kuhana riba s čičeriko.

ežoj

Danes zelenjavna juha, ribji fileji, pečen krompir, kuhana zelenjava, kumarična solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mi smo pa danes imeli hrustljavo zapečen krompir z mehiško zelenjavo  iz pečice. In nič sladice, čeprav sem celo jutro visela na kulinariki in iskala primerno pecivo za sobotni poobedek.

yulchi

Sem se ojunačila in prvič v življenju, morsko kosilo pripravila doma

Lignji s krompirjem v pečici in motovilec v solati, za mojega je pa za vsak slučaj bila pripravljena rezerva: kranjska klobasa in krompirjeva solata

"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš." babka1951

Goveja juha z zdrobovimi žličniki, fregola z zelenjavo in piščančji butki, radič in motovilec.

rrr

Kaj je fregola, rrr?

lp

Ps. Aja, goveja juha z zdrobovimi žličniki, ponarejeni žlikrofi z nadevom iz mesa iz juhe, zabeljeni z drobtinami in kislo smetano.

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Ognjič
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti