Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

ežoj je napisal/a:

Danes pri meni: atipično božično kosilo:

http://www.youtube.com/watch?v=zP9qZDaosIs

ežoj

NI DA NI!! Da se človek naje kot TITO 
Saj veste, g.Ežoj; jaz in rižiBiži

PA PRELEPE in POZITIVNO/KULINARIČNO OBARVANE PRAZNIKE VAM ŽELIM ŠE NAPREJ. Imejte se radi in cenite nekaj tako preprostega kot so: DRUŽINA, STREHA NAD GLAVO, TER TOPEL DOM!!! Vse premalo a vedno bolj spoštovano!!!

IMAM VAS RAAAAAAAAD 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando, še veliko kulinaričnih užitkov v novem letu!

Danes bo spet goveja župca, pečena vratina, krompir, zelena solata s fižolom, piškoti. Ne vem, če bo dovolj prostora za vse.

naor

Juha, ocvrti zrezki, pečen krompir, kuhan brstični ohrovt, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Dušeno kislo zelje, domača repa, krompir, pečenica, piščančji fileji

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Včeraj piščančja prsa polnjena s feto in žajbljem, pečen krompir iz pečice, korenček s peteršiljem in dušeno sladko zelje, solata. Za sladico odlična pehtranova potička iz baze.

Danes pa špageti s sirovo omako in solata.

Lp

ursiii

Mi bomo pa bolognjese omako z spageti jedli danes :)

karmyaljosa

Danes: jota (nedolžna, kakopak, me pa zanima, kako zgleda skoraj nedolžna)

da o piškotih ne govorim

lp

mzm

Danes::

Krilca na krompirju.

ežoj

Tole je za vzeti z malo (ali veliko) humorja: Drugič, ko se junija povabim na krvavice, mi ne more nihče več reči, da se v toplem vremenu ne delajo. Če jih pripravijo v Karibih, mejdun, bi se dalo v SLO tudi. 

Krvavico je mojster narezan na kolute in te z vseh strani popekel, da so bile hrustljave, a kremaste  v sredini. Brez cimeta in klinčkov in z rižem je bil škrt. Tostonesi za zraven. Mislim da itak cel svet ve, da obožujem krvavice. Pijača: Mojito. 

Moja glavna jed, tale riba (pink kožica in belo meso,) panirana je bila samo z notranje strani in kosti odstranjene tako mojstrsko, da ne vem, če sem mogoče našla dve koščici. Balansirala se je na malo krompirjevega pireja, čez pa neka salsa z avokadi. Pojedla tako hitro, da nisem imela časa za prehudo analizo. 

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 26.dec 2013 18:27

Danes: konjski zrezki z zelenjavno omako, skutni kruhovi cmoki, radič z jajci

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti