Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: sarma, krompir

Danes: zelenjavna juha, testenine z gobicami, solata

Jutri: goveja juha, zrezki v gobovi omaki, kuskus, solata

Četrtek: juha, sardelice, krompirjeva solata

matejaoz

Včeraj sojini špageti z mesno omako, danes pa pečen piščanec, riž in solata.

ANJA

Zelje in špehovka...mmmmmmmmm :)

zoyaa*

Fuži z gobami (danes z šampinjoni), solata, potem pa v vrtec po vnučke, da bomo skupaj spražili carski praženec zraven pa jagodni kompot.

tonsk

Včeraj: golaž s stročjim fižolom (boranija), polenta in blitva v solati

Danes: goveja juha (za tistega, ki jo hoče) in ajdovi skutni štruklji s porom v omaki

Jutri: ričet

tisa55

Sporočilo je spremenil(a) tisa55 dne 15.okt 2013 15:15

TOREK:         

Pečen sv. zrezek,

popečen korenček z bučko,

kus-kus, domači ajvar;

solata - rdeče zelje:

Pozdravček!

Pizza

pirnica

Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom.

V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi  ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo:

muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje  zdravnice o stanju mojega želodca ).

No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit.

Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 15.okt 2013 17:46

Danes pomfri s pišč. medaljoni, solata (zelena, rdeča pesa, korenček)

Včeraj reciklaža nedeljske mineštre (dodano preveč riža in je nastala rižota).

Ninka, odličen kuharski blog, privlačni, enostavni meniji 

majaos

ežoj je napisal/a:

Včeraj zjutraj, grem mal občudovat promet pri semaforju v naši vasi, ko se vstavi avto zravn mene in ena kulinaričarka me vpraša če bi kaj grozdja s geografskim poreklom ( štajerska ). Od serprajza sploh ne vem če sem kaj povedal, niti če sem se agredecimiento kaj, bil sem pa muy feliz. Zravn so bile tudi fige s geografskim poreklom.

V ponedeljk za kosilo je bilo še nekaj kosov ribe od nedelje. Danes grem mim hedonista ( on je doma v sosednjem večjem mestu, nedaleč od naše vasi  ), ko vidim, da je ravno pripravil kosilo za muco. Mal počakam ( da gre ) in ukradem muci kosilo:

muca se bo že znajdla, meni pa taka hrana zelo tekne ( pa verjetn bo še en čas, glede na mnenje  zdravnice o stanju mojega želodca ).

No, glede zdravnice mi je to bilo zanimivo ( še bolj bi mi bilo zanimivo, ko to ne bi meni delali ): porinejo mi v želodec en šlauf, zdravnica eno učko zapre, s drugo kuka u un šlauf in baje vidi vse kako in kaj v želodcu. No, to zadnje ravno nisem videl, sem namreč ves čas mižal, vendar je žih tako, kako pa če drugače bit.

Ampak, poglejte boljše sliko: kakšn fjužn okusov ( bi rekel en ), pa tudi fjužn barv ( bi dodal jaz ), da o prezentaciji niti ne govorimo.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 15.okt 2013 17:46

uboga muca

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti