Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: polnjene paprike, torta

NENA58

Juha, popečen puranji zrezek, ajdova kaša z gobicami, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

včeraj mleta pečenka od prejšnjega dne in pomfri (jaz kumarično solato z krompirjem) in kuhana zelenjava (korenje, cvetača)

danes: pica za ostale navadna z šunko in gobicami in zase pa zelenjavno.

moram kuhat na dva konca, ker zase malo pazim kaj jem in koliko - po porodu in imam volčjo lakoto pa jo probam zabremzat(namesto da bi shujšala sem redim!)

lučica

Včeraj: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, dušena cvetača, paradižnikova solata

Danes: polnjene paprike, pire krompir

Jutri: goveja juha, rižota z gobicami (če mi bo popoldan sreča mila pri gobarjenju ), zelena solata. Če pa gobic ne bo, bo kr rižota z morskimi sadeži

Sreda: boranja

matejaoz

včeraj:

- kremna juha iz hokaido buče, z dodatkom pinjol

- domači pirini štruklji z nadevom iz skute in drobnjaka, solata z domačega vrta (paprika, kumare, paradižnik) z orehovim oljem in balzamičnim kisom, kozarec zelena

- mandljevo-čokoladni kolač s hruškami

Življenje je prekratko, da bi pili slabo vino.

Danes goveji golaž iz baze- sarabande, polenta, zelena solata

Jutri bom šla zopet gobarit, pa bo morda gobova rižota in stročji fižol v solati, potem pa se bom lotila kuhanja pasulja - recept iz baze- Henri za moževo moško družbo. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 30. 2013 12:41

PONEDELJEK:       

Jota s suhimi rebri in klobaso; palačinke z orehi:

Pozdravček!

Sobota: jetrca v omaki, krompir v oblicah, endivija, za sladico pa jabolčna pita:

Nedelja: puranji zrezki na dunajski način, pražen krompir in endivija s fižolom:

Oba dneva pa tudi goveja juha (smo imeli bolnika, pa mu je pasalo). Danes pa še nič...

JJ

Danes domača gobova juha z jurčki in turki, prvič kuhala, maaa nisem vedla da pride tako dobro , pa še palačinke z marmelado.

Lp

ursiii

Danes:

Nabavil kvalitetno vino v kartonski buteljki.

Grozdje je  s geografskim poreklom, dostavila mi ga je prijazna kulinaričarka istega geografskega porekla ( mi agredacimiento ).

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?5na2
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti