Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Po 3 urnem nabiranju gob in kostanja sem zase in otroka pripravila gobjo rižoto s piščancem, zraven domačo rdečo peso. Mož pa je prišel kasneje in je dobil dušeno prvo kislo zelje, pečenico in kruh.

Sladica jagodna pita.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SOBOTA:       

Zelenjavna juhica; dušeno kislo zelje, matevž, pečenice:

Pozdravček!

Danes:

ma ne, ni ona japonska juha, navadna piščančja, taka, ki na celem planetu velja za zdravilno in krepčilno, zdi se mi, da mi bo kar prav prišla.

ežoj

Danes: korenčkova juha (za vnučke), pečene paprike polnjene z zelenjavo, pečen krompir z šampinjoni, mešana solata.

Lp

tonsk

Včeraj najprej šopska solata in kruhek, kasneje tapravo - prebranac z klobaso,

danes špageti z paradižnikovo omako, sveže kuhano

Jutri svinjski kotleti na čebulici, valoviti rezanci in paradižnikova solata.

Lp

ursiii

Danes: mestne kroglice v omaki z grahom, pisane špagete, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza)

breskva

Danes je bila dobra domača kurja juhica, pražena telečja jetra, pire krompir, rafič. Popoldne skutno slivov retaš. Skuta in slive super kombinacija.

regica

Včeraj: rižota z jurčki in zeljna solata

Danes: mlinci, pečena račka in zeljna solata

Balenka

danes mišljen pasulj, pa smo ob pobiranju sliv malo pozabili na fižol 

Pa smo potem skuhali mineštro iz kolerabe, drugega fižola, suhega mesa, mmm

sledila je , slikice trnutno ne morem naložiti

majaos

danes pa bo ena zelenjavna juhica -pretežno paradižnikova, pečen kozliček, pire, kumare v solati

majaos

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti