Tudi jaz se popolnoma strinjam z teboj Ežoj..pri nas vsi vse jemo..od 2-88 let..edina razlika je,da tamalemu in 88-letni noni pa zrežemo vse lepo na koščke ..
..

Pivski kruh
Tudi jaz se popolnoma strinjam z teboj Ežoj..pri nas vsi vse jemo..od 2-88 let..edina razlika je,da tamalemu in 88-letni noni pa zrežemo vse lepo na koščke ..
..
Danes: pečene nadevane paprike in ena melancana, ker mi je ostal nadev.
lp
mzmDanes: ražniči, blitva v omaki, pire krompir
Ežoj, jaz sem ljubiteljica rib, morske hrane, solatk.. Moja dva pa imata najraje enolončnice, mesne jedi.
To kar obožujem jaz, bi onadva jedla zelo redko, nikakor rakcev, ..Mož pa perutnine sploh ne je.
In ker želim, da je zadovoljen glede hrane, mu ugodim. ( imam že 5 kg zalogo fižola iz Makedonije za pasulj, prebranec...)
Včasih tudi jaz kaj od tega jem, ampak vseeno imam rajši lahko hrano.
Ker pa rada kuham mi ni problem skuhat več različnih jedi. Še prepogosto se spomnim, kako so me silili s hrano, ki jo nisem imela rada. Zato, zdaj kuham po željah, če mi znese časovno.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Ohrovtova mineštra, dušene bučke s paradižnikom, pražen krompir s čebulo in svinjski zrezki na žaru.
Danes bo eňolončnica - telečja prsa, ena bedrca in veliko zelenjave. Zraven slivovi in marelični cmoki.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Včeraj: Blitvina juha, testenine z mesnimi kroglicami v paradižnikovi omaki z mocarelo ter zeljna solata s fižolom.
Danes: Fižolova juha in palačinke s čokolado.
Pipi MajSOBOTA:
![]()
Kurja juhica
, pečen krompir, korenček, bučke in piščančje bedro, zelena solata

Pozdravček!
Kisla kurja juha, višnjev kompot.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/jade in Vrtejbenka: ![]()
Danes pri meni ( uf, že spet ribe ):
Ma nikjer ne dobim kvalitetnega vina v plastičnih dvolitarskih buteljkah ali vsaj une enoinpollitarske kartonska buteljke, in se moram matrat s nekakšno brozgo.![]()
A veste, da se v leclerku dobijo " aceitunas ( variedad manzanilla, pa kaj vam je to važno, kateri je variedad ) rellenas con anchoas ", torej un variedad polnjen s nekakšnimi ribam, žih niso zelo velike, drugač jih ne bi spravili v olivo, pa naj bo katerikoli variedad.![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom