Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: čorba "ežojevo darilo" . Ima še eno ime, ki pa ga danes ne ujamem, burja piha, kot se spodobi.

Nič zato, je res darilo, saj se je v Človeku  zbudila dolgo speča želja po čorbah

(kruh je skrit za loncem)

Eni jedo pobarvane ribe, dve ribi, če sem natančna, potem so pa cmoki krivi za sekanje

lp

mzm

Juha, pečena rebra, pražen krompir, šopska solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Za mojo familijo bo jutri golaž, testenine in zelena solata. Posladek: pecivo za požrešne sosede.  Golaž se kuha, še pika na i - majaron. 

Sama bom kosilo jedla zunaj (burek ali nekaj takšnega ....). 

mamka

Sezona domačih sliv je odprta, tako da so bili včeraj slivovi cmoki in kompot....sicer to ni ravno moja top izira ampak otroka sta bila navdušena

ANJA

Mož mi je sporočil, da je danes zelo lačen, zato je meso na dunajski način, pražen krompir, zeljna solata in jagodna pita.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 21. 2013 17:41

Pri nas pa danes polnjene bučke po receptu iz baze:

Odlična jed, zraven katere ni potrebna ne priloga in ne solata!

JJ

zelenjavni zavitek, solata in puding z nektarino:

angie :)

Mož kuhal divjačinski golaž ,tako da smo ga bili deležni tudi mi za kosilo,vsi so  ga jedli z kruhom jaz z pašto.Pekla gibanico v glineni posodi za mojo svakinjo,ker mi je ostal nadev pa še eno malo za nas pri kosilu.

Vrtejbenka

Danes sem kuhala paradižnikovo omakco z dodatkom feferončka za ico , zraven špageti in kumarična solata.

Lp

ursiii

Danes: včeraj narejena čorba, kruh, teran in da slučajno ne pademo v švohost, na hitro ena smetanova rezina z gozdnimi sadeži

Dan bi bil blizu popolnega, če si ga nekdo v bližnji okolici ne bi meril z nažiganjem ferrarija

lp

mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 21. 2013 18:37

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti