Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj ribe, v jedilnici na prvem štuku............... uf, ne, v jedilnici v pritličju haciende, ni se mi ljubilo slikat mize v nulo pospravljene, kot je pri meni zmeraj. Danes, spet dve ribi, krompir in " ajvar " ( kaj pa manjka tej kombinaciji ). V " ajvarju " je vmešano eno jajce................ :

ežoj

Danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski zrezki, stročji fižol v solati, marelični biskvit in rabarbara

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 13. 2013 18:53

Danes: kremna fižola juha, mlečni riž

breskva

Danes: pečene polnjene paprike, v kozici pečen krompir, skleda solate in refošk

lp

mzm

Solata: kristalka,rdeč radič,sveže zelje,fižol v zrnju.Na to solato pa ocvrti lignji in naribana gorgonzola.Pa sadni posladek.pa popoldan pri nečaku za njegov rojstni dan.

dari

Brokolijeva juha, popečen kotlet, pečen krompir, drobnjakova omaka, kumarična solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Politiki govorijo o samo oskrbi,mi delamo na tem

Mlad ostrgan krompirček,3 vrste stročjega fižola,zabeljeno z 2 čebulama prepraženima na žlici ocvirkov.

polarbear

Polnjene paprike, pire

xMURKAx

Pečen piščanec, široki rezanci, povaljani v maščobi od peke  , zelena solata-endivija.

Za posladek: sladoled, , kozarec rdečega  , kozarec  .

P.S.: Polarbear, poglej, če se tvojemu sosedu tam dol [ali gor] že kaj kadi iz "raufanka" 

Johanna

Danes: svinjski zrezki, pražen krompir, sataraš, stročji fižol v solati, malinine rezine

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti