Danes: cvetačna juha, ocvrto bezgovo cvetje;
včeraj pa pomfrit in pišč. prsa, pečeno v pečici, priloga grah in paradižnikova solata.
Danes: cvetačna juha, ocvrto bezgovo cvetje;
včeraj pa pomfrit in pišč. prsa, pečeno v pečici, priloga grah in paradižnikova solata.
Danes: govedina z zelenjavo, testenine, solata, zviti kruh z domačimi ocvirki in čebulo
breskvadanes: piščančji file na žaru, kuskus s koruzo, solata iz kumar in paradižnika
mali kuharJutri bomo jedli en taki pravi piščančji curry, z vsemi eksotičnimi sestavinami, ki spadajo zraven; za prilogo pa seveda navadni kuhan riž.
http://cupikasprojects.blogspot.com/V nedeljo: ribja obara in pohani melancani ( saj veste, da ni jade prišla, pa je bilo treba porabit
).
Danes špageti s puranjim......... ne vem kaj al je paprikaš ali kar preliv. Špageti komajk užotni, tako mi je tudi treba, ko jih nisem hotel poskusit, če so kuhani. Po natpisu na vrečki, naj bi buili kuhani v sedmih minutah, jaz sem kuhal ( bumbar ) 14 minut , Ma, špageti ne morejo bit kuhani v manj kot pol ure in pika, zapomnite si to, ko si jaz ne morem.
Kaže, da nam kak sovražni forum nagaja in ne pusti, da sliko naložim.
]
ežoj
Juha, makaronflajš, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/juhca,sir na žaru,taprva domača solatka
jutri pa makaroni z gorgonzolo in solata
jampinapečen piščanec, berivka
BalenkaNjam, njam, kakšne slastne dobrote ![]()
![]()
![]()
![]()
MAKARONFLAJŠ, PIŠČANČJI PAPRIKAŠ, POEZIJA od PEČENKE v vlogi HARFE (vsaj tako lepe reze ima, kot da bi bile strune
), JUHICA z KNEDLI....
Danes:
- KusKus z grahecom in korečkom zapečeno z umešanim jajcem (verzija kitaj.riža z jajčkom. NJAAAAM)---> iz baze. Ideja se mi je porodila zgodaj zjutraj in ne morem verjet, da sem našel celo recept ![]()
- Šampinjoni in sušene gobe v naravni omaki
- Velika skleda "SOLJAT IZ VSEH VETROV"
Jutri:
Na razvajanju pri MAMAN in PAPAN![]()
-
bremza oz. BEDRAČA
- PREMIUM SPAR rižek (tisti, črno/beli..ali kako se mu že reče ![]()
)
- grah in korenček kot priloga
- RDEČA PESA in SOLJAT za piko na I
Danes zdrobova juha z korenčkom, kraljevska solata z gamberi za naju s hčerko. Sin pa navija za makarone.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Pirini svaljki s pršutom