Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Poglej Ežoj, ravnokar sem premišljevla, da po tako raznovrstnem zajtrku, pri tebi danes ne bo kosila, pa sem se zmotila: juhico na desni, sploh nisem opazila, pire na levi sem postrgala, ponvica je bila dotalno čista brez pomivanja, tista jetrčka zgoraj so pa sploh oh in sploh, upam, da se nisem zmotila... Trixi, po dolgem času smo pričakali slikice, neizmerno sem vesela, da ti je uspelo, drži se deklica

babka1951

Danes: gosta zelenjavna juha in palačinke

babka1951

Danes: goveji zrezki, grah in korenje, polenta, solata iz kumar

breskva

Danes temperaturi primerno: kislo zelje in krvavice

micogica

Danes: pečen svinj. vrat, krompir povaljan v maščobo, zelena solata ter žemeljski narastek z jabolki in ribezom.

lp

irenakr

Gobova juha, puranja nabodalca, pečen krompir, popečena zelenjava (por, bučka, jajčevec), zelena solata z rukolo in rdečo redkvico.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Ostanek včerajšnje zelenjavne juhce in njoki s paradižnikom in olivami ter pišč. prsi in zelena soalta z redkvicami.

tanjaj

UU Anja, pohan doruček njami, pri nas to dokaj redno jemo, ko se naberejo od malice zapohamo eno rundo, zraven pa francosko solato .

Danes hrenovke v testu in  francoska solata. Ko da bi jo jedli vsak dan, magari.

Jutri krompirjev golaž z klobaso in paradižnikova solata.

Lp

ursiii

pečenice, pomfri, paradižnikova solata

Balenka

ČETRTEK:                                                  

Makaronflajš, zelena solata, rdeča pesa

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti