Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z rezanci, narastek ajdove kaša in zelenjave, piščančji zrezki dušeni na čebuli, zelena solata

NENA58

Včeraj so bili kar makaroni z mesno omako in solata.

ANJA

Za solatarje kot sem jaz je že nekaj časa raj na zemlji. Sveža zelena s česnom, oljčnim oljem, lahko je tudi fižol dodan, ni pa nujno, ker ta solata je pa dobra tudi brez. Zdaj imam še motorno olje, ah, bom kot Brando, kaj še hočeš. Danes sem dodala še riž s korenčkom, zraven pa potenstala dve bučki. Malo čebule, malo česna, da zadiši, dve nasekljani bučki, sol in poper. Nobene smetane. Super paše zraven riža in solate.  Ata je pa eno kolbo obral zraven riža in solate. Imava tudi jagode, pa ni prostora zanje. Kasneje. 

naor

TOREK:

Enolončnica (sladko zelje), palačinke nadevane z orehi:

Pozdravček!

Danes bo čorbica ( korenček, por, bučke, krompir, fižol) z vlivančki.

tanjaj

TOREK:

korenčkova juhica in ostanki od včeraj.

Migla

Krotegini gredo počasi h koncu,še zadnji pari,repa z ocvirki in mlad krompir.

Vrtejbenka

Uf,uf, kaj meni dogaja ne moreš verjamet. Čist sem pozabil slikat. Ko sem se spomnil, je bilo videti tako:

gledam po računalniku, kaj pa čem, pozabil. Pol zagledam en gumbek, piše "refresh", ne vem kaj bi to pomenilo, pritisnem in se pojavi tole:

seveda, saj smo v enaindvajsetem stoletju,......................  računalniki in te fore.

ežoj

uau, kakšne barve Ežoj

pri nas pa rižota s puretino  (kuhala sestra), rdeča pesa (nekateri), sladoled (nekateri)

majaos

Danes: popečena ajdova kaša z zelenjavo in kislo smetano, skleda zelene solate iz domačega vrta.

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti