| babka1951 je napisal/a: |
| MBrando je napisal/a: | babka1951: njaaaaaaamsi njamsi . Kakšnega kova pecivo je to? Iz baze kakopak? yes! 
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)--- |
MBrando, pecivo iz baze - sladice - Trikrat pečeno pecivo ( tetka skuta je zraven!!! ) jaz sem ga delala prvič in dobro ohlajeno je res odlično, danes popoldan ponovim. Ti pa brez črnih misli, pozitivno stopaj naprej in reci: "Jaz zmorem ! " 
babka1951
|
NJAM NJAM NJAAAAAAAAAAM

. Tetka skutika je že razlog dovolj. Sedaj imam sicer v planu MAKOV BISKVIT S KREMO, nato pa definitivno naredim priporočeno. To bodo sedaj praznični projekti. Saj pa ne moremo, da ne bi nekaj sladkega ponudili vsem gostom, kateri nas bodo počastili med prazniki a ne?

udi
Pa tudi kako bi izgledalo, da ob takšnih sončnih dnevih na Tinju, branje dobrega erotičnega romana na terasi brez ene slastne lahke tortice z uber hladno šalco domačega mleka iz hleva TETKE SKUTE!
Perfektno....Hvala za dobre želje.
P.s: A je čudno, babka1951, če človek zraven rićeta da žlica stoji, še solato iz motovilca, kumarc,paradižnika,čemaža in bučk papca?
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---