Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pa meni kosilo nikakor ni šlo od rok. Knedli v goveji juhi so razpadli, tako, da je nastala zdrobova juha s korenjem, blitvo s krompirjem sem skoraj zažgala, še najbolje so uspeli brancini iz pečice, bili so okusni, čeprav malo zgubani   , ampak, pojedli smo vse

sem se včeraj preveč s prtičkom hecala, hvala naor, Trixi, pirnica

babka1951

Danes: gobova rižota, konjski zrezeki, regrat z radičem, cookies, s smetano

breskva

Goveja juha, puranji pariški, čevapčiči, pražen krompir, bučkine polpete, ajdovi štruklji, jajčni štruklji ter sirovi štruklji, štrudelj

testeninca

Moj otrok praznuje...Puranja rulada v maslenem testu,žar plošča,(čevapčiči,piščanec,hrenovke)francoska solata..zelenjavni krožnik(paradižni,čebula,paprika),tortica,piškoti...

Mzmkradem idejo

lp goga

Rižota s prvimi, domačimi šparglji - celi štirje so bili, pečeno piščančje meso in zvrhana skleda solate - motovilec, radič, regrad, čemaž.

rrr

kremna špargljeva juha, blitva z krompirjem ter pečeni brancini.

Mamka Bršljanka

Juha, pečena orada, pečen mlad krompirček, kuhani šparglji, solata.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

goveja juha, pražen krompir, pečen piščanec, zelena solata, piškotki od praznovanja ("dobiš")

Balenka

Danes: juha z rezanci, piščan.zrezki v gobični omaki, restan krompir, regrat ter radič z toplim krompirjem v solati, za sladico sladoled.

lp

irenakr

PONEDELJEK:

Čorbica (piščančji hrbet, jetrčka,   

zelenjava):

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti