Goveja juha z rezanci, ostanki iz kitajske restavracije, nekaj bom še dodala, berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Zdrava orehova potica
Goveja juha z rezanci, ostanki iz kitajske restavracije, nekaj bom še dodala, berivka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiPONEDELJEK:
Jota (reciklaža "ruskega zelja" od sobote); 
skutno/fetina pita
Pozdravček!
Ponedeljek..Ocvrt oslič,pire krompir,špinača,zelje v solati...
Danes pri nas: goveja juha s korenčkom in zdrobovimi žličniki, rižota z regratom in čemažem, pečena svinjska rebrca (od včeraj), radič, regrat in motovilec v solati.
Danes pri nas goveje meso iz juhe in pečenka (ostanki od vikenda), riž z zelenjavo in omaka 1,2,3
Naredila sem jo pa tako, da sem bešamelu (maslo, moka, mleko), dodala še malo vode, omake od pečenke, nekaj mešane zelenjave, malo pokuhala in nato zmlela s paličnim mešalnikom. Vrnila sem jo na štedilnik in dodala še dve rezini toast sira. Začinila sem s soljo, poprom in muškatnim oreščkom ter peteršiljem. Narejeno v 10ih minutah in božanskega okusa! ![]()
JJ ![]()
Sporočilo je spremenil(a) JanisJoplin dne 08. 2013 17:21
Danes: pečen puran in zeljne krpice, blekci so se napihnili, zelje se je pa nekam izgubilo ![]()
Danes: piščančje bedro, njoki in solata iz radiča, motovilca, regrata in vročega krompirja ter
. lp
Danes v družbi moje malenkosti
: jajca z mozzarello, mlado čebulo in curryjem
lp
mzmDanes: puranje meso z bučkami in korenjem, pražen krompir, solata
breskvaJuha, oslič v pivskem testu, zapečena prosena kaša (z baze), zeljna solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Dušeno rdeče zelje