Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Prvi letošnji regrad z česnom,špekom in  z veliko krompirja

Sem ga uspel slikati,šele ko ga je pol zmanjkalo

polarbear

Illeana, želim ti veliko lepih užitkov in prispevkov z nami.

Mi danes ena velika posoda regrata s toplim kisom, mesna in paradižnikova omaka, svedrčki in špageti...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

illeana,

Danes: nova runda regrata iz "blatnega dola" ,

pecivo

lp

mzm

illeana dobrodošla, 

Danes: sataraš, skutni ocvrtki, solata

breskva

katti je napisal/a:

- jelenovi zrezki (od teleta), polenta 

- pa kuhan kompot

katti

Soooory meni draga Katti-ka A tokrat je ponovno vletela tale dobra ponudba in je zapisano v jedilniku za ta teden ( v kolikor ponovno ne dobim klice presenečenja sredi noči od drage maman, da me zjutraj pobere MAJOR in da pridem na TINJSKO RAZVAJANJE )

Sicer bom zamenjal jelenove zrezke s kurjim paprikašem, ajdovo moko pa za PZ (bodo pa iz samo 1/2 jajčke in sojinega mleka) a ideja ostaja a ne? 
Seveda kompot!!! MMMM, jabolčni. Nič sladkan, saj imam sladke jabolke, katere spustijo že same po sebi dovolj božansko sladkega "nektarja". Agree?
Dodal bom le cimet in klinčke

DANES:
- Brokoli juhica iz baze z dodatkom parih glavic cvetače in koščki na grillu popečene lepinje (majkemi, sem dobro naredil. Tokrat dodal sojino mleko)----> spasirano z MOJIM NOVIM paličnim mešalnikom. Skoraj več brokolija je bilo po meni kot v loncu. Mater je močen, jaz butelj pa še dam kar na 7 stopnjo. Veselo sem se brisal 
- Ostanek; 1/2 prebranca s kljobas od PON.pojedine (mater je doooober. Toti pri Baščaršiji pa znajo, čujte)
- Ostanek oglodane 1/2 lepinje (pogrel na grill plošči da bo PONOVNO HRUSTALA, en del šel v juhico)
- tinstano zelje od včeraj (sem delal za 2 dni)
- skleda SOLATIKEEEEEE

P.S: Včeraj ponovno kupil sveže zelje. Kaj ne morem in NE MOREM se ga naveličat. Pa še ob takšni ceni!!! Skoraj že tako poceni, da ga bodo metali za mano . Glava od 1,5kg hihi

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 20. 2013 13:08

Po dolgem času se ponovno oglašam.

Včeraj: pire krompir, pečene perutničke in sataraš zelenjava.

Danes: segedin ala Riko.

Lp,

Katarina80

Danes goveji golaž, polenta, domač kruh po želji mojih fantov. Punci danes ni doma.

Jaz pa skledo regrata s krompirjem.

SREDA:

Ni pasulj (ker so makarončki zraven), ni paštašuta... Skratka, nekaj "a la moja čorbica s klobaso in suhimi rebri":

Pozdravček!

Živjo,

hvala za vse lepe dobrodošlice - ima človek kar lepši dan :)

Včeraj se nobenemu ni dalo v trgovino, zato danes:

improviziran mac&cheese, za sladico bananini scones in kavica,

dete pa je imelo brokoli kašico, včeraj skupaj z mano cvetačo...

illeanna

Trixi je napisal/a:

Jaz pa skledo regrata s krompirjem.

Trixi, a hujšaš Kje so pa slikce, saj shramba že dela , pozdravček

babka1951

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti