Všeč mi je "SPET" branje komentarjev ![]()
Pri nas doma danes jemo porovo juhco, dušeno por z bučkami, čebulo in korenjem z mičkeno sojine omake, za moški del familije še panirani pišč zrezki. In veliko solate :)
Všeč mi je "SPET" branje komentarjev ![]()
Pri nas doma danes jemo porovo juhco, dušeno por z bučkami, čebulo in korenjem z mičkeno sojine omake, za moški del familije še panirani pišč zrezki. In veliko solate :)
Midva bova jedla domačo pico.
3 x hura za jerneja ![]()
![]()
..dobra volja je najbolja ![]()
![]()
![]()
![]()
obozujem komentarje (in slike). Zaradi njih je ta tema ![]()
[/url] "Stressed is desserts spelled backwards!" Uspelo nam je, brez večjega truda!! ![]()
Tole mi2 danes:

Oh pire
Palični se je pokvaril
. Grah in krompir sem potem skup zmečkala in izgleda kakor izgleda. Dobro je bilo pa ravno tako![]()
katti
Midva danes: lignji in krompir z začimbami, kot nekak zloženec, sin pa dunajske in riž; vsi trije solato - en "šnitko", jaz pa belgijski radič s papriko in kislimi kumarami; za posladek: baklave s pisatcijami in rožno vodo, pol pekača, druga polovica z orehi.
mamamia
Danes špageti z bolonjsko, solata
Jutri hrenovke v testu in francoska solata. Pa tudi sladica je v načrtu, jabolčna tortica in mafini oz. cupcakes saj jim bom nadela kapico
.
Lp
ursiiiBravo, Jernej! Tako je prav! Sedaj bo vsak našel tukaj tisto, po kar bo iskal
!
Mi pa danes kosilo na hitro:
hrenovke, senf in pečena paprika.
BalenkaVčeraj:pečenka,testenine, endivja z krompirjem,
Danes:gov. juha, krompijeva musaka, rdeča pesa, stročji fižol v solati
Jutri:Bograč, vrjetno si sposodim od Ursiii jabolčno torto....![]()
| limnol je napisal/a: |
ragu iz puranovih srčkov z vodnimi žličniki in alpska torta (no, ta malo bolj potem, ker se še peče)
|
Moja ali je še katera druga(alpska mislim)![]()
Pri nas pa zelenjavno mesna ponev in jogurtove miške..da mišelinke ne upadejo![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci