Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ponedeljek: Kurji paprikaš, PZ špecli z francoskim maslom, podušen brokoli/cvetačika in radič

Včeraj: En košček putkine bedrače, kuhan brokoli, popečena cvetača s čebulo, česnom, vkuhanim korenčkom in grahecom (dodan paradižnikov koncetrat)--> NJAAAAAAAAAAAAAM + velika skleda mešane soljatike (kidney beans, malo surovega brokolija, radič, zelena paprika, rdeča čebulj, česen. Olalala. ME LIKES!! Hjoooo
+ ena žlica gorčice in ena žlice VITAL SPAR KEČAPA

Danes: Brokoli in cvetača skuhana. Cvetača posipana s hrustljavimi domačimi PZ drobtinicami popečenimi na olivnem olju + popečeno kislo zelje z red kidney beans.

Jutri: Nekaj cumpranja z preostankom špeclekov od ponedeljka. Še razmišljam...pje

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Včeraj je bil cvetačno brokolijev narastek, popečen mesni sir in solata.

ANJA

SREDA:

Goveji golaž s krompirjem in knedli:

Pozdravček!

torek - sarma in beli žganci

sreda - filane paprike, pire krompir kompot

četrtek - ričet, kompot, miške

lera

Danes,ostanki včerajšne obare,palačinke in solata.

Milži

Danes bograč in kakšen dober krof

-pika

Pri nas danes "makaronflajš", zeljnata solata s fižolom. Jutri (in verjetno tudi v petek) ričet s prekajeno klobaso... pa verjetno še krofki

JJ

- bučkina juha

- Ameriške palačinke z mojo mešano marmelado

katti

Goveja juha z rezanci, mesna omaka, njoki, sir in mešana zelena solata. 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes: boranja, marelična krema

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti