Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Tortilja s piščance, korenjem, koruzo, papriko, porom.

Boljše so mi brez paradižnika, ne toliko zaradi okusa, ampak tortilja se preveč zmehča.

Golaž, testenine, mešana solata.

katti

Patricija ali to stran ti ustvarjaš?

katti

Danes: mineštra iz suhim grahom, polnozrnati zalogajčki, 

breskva

Zelenjavna juha z zdrobom, špageti s paradižnikovo omako, mešana solata, rolada od včeraj in eno lepo presenečenje ....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 01. 2013 19:50

Danes: krompir solata, pečene hrenovke

dietno kosilo za moža: njoki, gobova omaka

majaos

včeraj: pražen krompir, prata in zelena solata

danes. nebeško dober segedin izpod kuhalnice moje hčerke in ajdovi žganci

Balenka

Včeraj je bilo kar malo tu in malo tam.

Danes: Chili con carne s fižolom, koruzo in papriko. Zraven še Miglini Bavarski kruhki. 

Vanja

Hop,hop,hop
Včeraj: Cvjetač,brokoli,korenček...vse lepo al dente. CRUNCHY njaaaaam z ogromno gorčice na posebnem krožničku + kuskusBIZI skuhan, ohljanen in popečen na fr.maslu z goro čebule, koščkom vratovine debeline 3mm (našel v hladilniku. Ostanek od sobotnega razvajanja. Nič zasmrdelo ali splasnelo. FIIINO) in miny koščkom kuhane govedine (tudi ostanek). 
Seveda soljat ni smela manjkat. Tokrat domača vložena rdeča pesa, rdeča paprika in nekaj zelenih oliv. NJAAAAM

Danes: Hrustljavo popečena polentika + al dente cvetača/brokoli in seveda LE GRANDE GORČICA :D. Skoraj ni dneva da je ne bi!!!! Ruknil v usta. Hihi. In pa, kakorpak, rdeča pesa!!!!

Jutri: Kurji paprikaš kot se šika (pikanten u nulo) + popečena polentika + soljat (radič, kit.zelje,čebulj...)

Pon.:Ostanek paprikaša + cvetačin pire + SOLJAAAAAAAT

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Vanja, pa saj je krasen tale tvoj bavarc.

Jaz sem pa že včeraj naredila jogurtovo bombo in se odceja v hladilniku. Sem že malo poskusila in je odlična. No, prej bo pa grahova/gobova omaka in pire krompir.

pirnica

Danes smo imeli juho z palačinkami, polento, kislo zelje in hrtišovno. Za posladek pa bodo kremšnite. Grem še smetano stepst pol pa se bomo posladkali.

lp

Merjinaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti