Pri nas pa danes pašta fižol in pa posebna sladica za poseben dan.
Res je bila dobra, narejena z ljubeznijo.

Pri nas pa danes pašta fižol in pa posebna sladica za poseben dan.
Res je bila dobra, narejena z ljubeznijo.

Piščanec z zelenjavo, pire krompir, brstični ohrovt z drobtincami in rdeča pesa

| nitta je napisal/a: |
Evo še zadnjič kuhala danes, kar na hitro, rižota in piščančji zrezki s sirom. Zdaj grem lahko pa jutri rodit v miru :) in mi bodo en čas drugi kuhali :)
|
Nitta, veliko sreče ti želim in pa seveda veliko veselja z novim članom družinice.
rrrJaz sem si danes pogrela sarmo (sem imela v zamrzovalniku še od novega leta), zraven pa krompir v kosih.
Nitta prijetno potovanje v rim ti želim :)
mojezlatokrompir v kosih, zabeljen z ocvirki, ostanki zelja od včerajšnje sarme, drugi pa kolerabično mineštro
majaosDanes: reciklaža mesa iz juhe (suh paradižnik, malo suhih gob, paradižnikov pire...)
porova solata, teran
@nitta, ![]()
lp
mzmrrr, hvala lepa, res se ne bi branila! Obožujem jedi na žlico!
Pri nas danes vsakega po malo:
krvavica, trebanjski štrukelj (štruklji polnjeni z jajčnim cvrtjem, ocvirki in drobtinicami, zabeljeni z drobtinicami) - zame nekaj novega in zelo dobro, govedina v solati (esigflajš), kislo zelje v solati
Balenkahvala hvala vsem za lepe želje :)
nittaNitta, želim ti, da bo vse potekalo brez težav in veliko veselja in ckljanja ob novem družinskem članu.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, radič s koruzo
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom