Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z ribano kašo, rižota z zelenjavo, svinjski zrezki, radič z jajci, čokoladno-orehovi muffini

breskva

Danes: polnozrnati peresniki z omako iz paradižnika in odlične slanine z juga (alla matriciana)

cikorija v solati, mandarine

O, rrr, teta Julka spet slika !

lp

mzm

Danes je imela mami roj.dan. Za kosilo smo imeli obložene ajdove blinije, minjonsko juho, telečje zrezke z gobicami, krompirjeve princeske, radič in motovilec v solati. Za sladico je bil pa jabolčni kolač z orehi in sadna kupa...mmm, bilo je odlično

Mir in dobro!

goveja juha z ribano kašo, mlinci, račka, zeljna in mešana zelena solata. rolada

Balenka

sobota - kisla repa, pire krompir, pečenica, marelični kompot

nedelja - goveja juha, tenstan krompir, vinska omaka, brstični ohrovt, pohan piščanec, mešana solata: rdeč radič, motovilec, zelje in sladica hruškov kompot

ponedeljek - goveja juha, piščanec v sirovosmetanovi omaki, pečen krompir, zelje v solati, kompot 

lera

Krompirjev golaž in lena baba (ne, to nisem jaz, tako se imenuje pecivo):

rrr

Danes in za jutri bo piščančji paprikaš, danes z vodnimi žličniki, jutro bo kruh ter solata.

tanjaj

Danes: kisla repa, krompir v oblicah in pečenica in,

Bila sem preveč lačna, da bi fotografirala.

Migla

sarma (iz skrinje), krompir, kremšnita (iz trgovine).

Bi pa z veseljem pojedla kosilo od riberacerak

majaos

Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, obložena govedina iz juhe, požlahtnjena z dobrim olivnim oljem

skleda endivije, mandarine

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti