včeraj: mcdonalds za kosilo in hot dog iz štantov za večerjo (sama zdrava hrana cel dan) ![]()
danes: definitivno bolj zdravo, sam se še odločam kaj
Mamka Bršljankavčeraj: mcdonalds za kosilo in hot dog iz štantov za večerjo (sama zdrava hrana cel dan) ![]()
danes: definitivno bolj zdravo, sam se še odločam kaj
Mamka BršljankaZeljna juha z ajdovo kašo in narastek iz prosene kaše.
Včeraj: Domače,domače na Tinju v gostilni ORGLEC. Kvantiteta,kvaliteta, cena. Koliko spoštovanja in hvaležnosti je v tem, ko se potrudijo, naredijo po svojih najboljših močeh in vse domačeeeee. Vino belo/rdeče PERFEKTNO. Belo polsuho....njam. Rdeče še z peno po vrhu. Kot malinovec..
Na pladnju pa 6 različnih mesnih zadev, na drugem priloga kot se šika-- bučko riž,pomritek, podušena zelenjava. NJAAAAAM, 3 vrste solate (pol že veste, po čem sem sekal. Kislo zelje, s fižolom, domačim bučnim oljem. KDO BO MESO, če imam takšno dobroto na mizi. Pa ŠOPSKA SOLATA!!! ojeje...feta sir, češnjevci...njaaaaam)
Danes: Ostanki od včeraj. Sam bom kos puste govedine in 1/2 faširančka + zelenjavno omako (mmm POR,ČEBULA, GRAH,KORENČEK) mojim pa dokuham kuskus ali testenine.
Jutri: Nič kaj..ker bo božična večerja. FONDIIIIIIIIIII![]()
VSEM ŽELIM PRELEPO NEDELJO, polno toplote, dišav iz pečice, prijetnega druženja in kramljanja ter obilno lupčkanja, zavijanja daril in še česa!
Danes za kosilo brezmesno - kurje goveja juha z rezanci, omaka z melancani po mojem receptu, testenine, mešana solata
Zvečer pa božično- novoletna zabava z prijatelji.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata.
msegov
Danes: jajca ![]()
lp
mzmPri nas pa danes bučna juha, v kosih krompir z kolerabo in česnom, in pa ribe po izbiri, brancin, orada, skuša in pa za mene postru. Zraven seveda malo belega vinčka.
Za sladico pa piškotki in postavljanje novoletne smrečice.

irena66
Danes: teletina puerto, špinačni rezanci, radič s fižolom, mafini z jabolčni in mandlji
pri nas danes: v pečici pečen krompir, brokoli in črna redkev v solati (mora bit malo bolj zdravo, če je že Mac bil včeraj na sporedu :D). se pa veselim jutrišnjega kosila! Bo spet Jamie prišel na obisk ;), tokrat z Thai chicken laksa. Če se spomnim, pofotkam, da pokažem, kaj za vraga je to :D čiliji, kurkuma, koreander, kokosovo mleko, fish sauce, ... same popolnoma vsakodnevne zadeve
no, pa za tamala "normalno" kosilo ![]()
goveja juha z ribano kašo, pečen krompir in pečen piščanec, endivija,
torta (pa nič ne praznujemo, kar zgodila se je)
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Pečen riž z zelenjavo