Goveja juha, pražen krompir,meso iz juhe, mešana solata.
rosie
Jagodni semifreddo
Goveja juha, pražen krompir,meso iz juhe, mešana solata.
rosieDanes ,ješpren,hrenovke,mešana solata s fižolom.
MilžiDanes: dušeno kislo zelje, klobasa in krompir zabeljen z bohinjsko zaseko.
Danes: kozice in beli fižol, kuhana koleraba, rdeča pesa, vanilijev puding z rozinami
breskvaPasta karbonara, kot sem se jo naučila pripravit severno od Avstrije in malo bolj na levo. ![]()
Solata z avokadom. Jabolko in kozarček proseka.
Včeraj: Domača GOSTA JUHA da je ŽLICA stala + še zlate kroglice, da je žlica ŠE BOLJ STALA (por,cvetača,korenček,grah,stročji fižol,gris)
Danes: Podobno, le da bom dodal še 3 grisove cmoke + zeleno papriko. NJAM
Jutri: Repa in fižol
| Mamka Bršljanka je napisal/a: | ||
za kolk ljudi pa ti kuhaš? :D
pri nas v ponedeljek: ostanek sobotnega raguja in polnozrnate rigate, mešana solata včeraj: domači pizzi danes: sendvič na poti do lutkovnega gledališča :)
|
Kuham za 4'odrasle ljudi ( od tega 2 študentki, ki sta non stop lačni, ko prideta domov) in 1 otroka. Morda se je slišalo, da sem skuhala ogromno, vendar sem naredila mesno štruco iz 300 g mesa in se jedla še včeraj, prsa pa so bila iz 200 g kosa.
Danes bo fižolova juha, zraven domač (polbel z rženo moko) kruh brez gnetenja, ki že vzhaja, palačinke
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
ČETRTEK:
Kisla repa s suhimi rebrci, ajdovi žgančki zabeljeni z ocvirki:

Pozdravček!
Za pozno sladico pa bo crem brulee z malinami po receptu donne hay.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: bučna juha s popečenimi kruhovimi kockami in pica. Pozdravček![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jagodni semifreddo

Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada