Danes včerajšnji ostanki, hvala bogu, da ob nedeljah še kaj ostane.
goveja juha z rezanci in korenčkom, mašnce, goveji zrezek v omaki, zelenjava, zelena solata,
pudinga je žal zmanjkalo že včeraj
BalenkaDanes včerajšnji ostanki, hvala bogu, da ob nedeljah še kaj ostane.
goveja juha z rezanci in korenčkom, mašnce, goveji zrezek v omaki, zelenjava, zelena solata,
pudinga je žal zmanjkalo že včeraj
BalenkaDanes: praženo kislo zelje, matevž, pečenice.
rosiedanes: piščančji file, kuskus z zelenjavo
mali kuharDanes smo planirali družinsko praznovanje hčerkinega rojstnega dneva. Vse se je zapletlo, ta mlada sta šla sama, jaz pa sem morala na hitro nekaj skuhat......
Naredila sem gobovo juho z jurčki in lisičkami iz moje letošnje bere
po mojem receptu iz baze. Potem pa skleda motovilca in zelene solate, fižolova solata z čebulo, domač kruh brez gnetenja, popečene hrenovke, tortilje iz zamrzovalnika, ostanek včerajšnjih testenin.
Za posladek kozarček penine z slavljenko, ki jo je prinesla, da se odkupi , mascarponijeve kocke, ki še niso pošle.....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes na željo drugih testenine s kupljeno sladko-kislo omako. Za posladek indijančki

Včeraj: Malo drugače kot splanirano a MEGA dobro.
Cvetača popečena na kokosovem olju, čebuli in česnu z ogromno currya + zdrobovi žličniki, popečeni na olivnem olju da je fajn hrustalo, ter solata iz kisle repe, paradižnika ter zelene paprike.
Danes: Nekaj podobnega...po navdihu
Kje se pa dobi kokosovo olje ( " nikad čuo " )?
ežojaby, Vau kakšni indijančki.![]()
![]()
lp, pinka![]()
EŽOJ,
to olje se dobi v vsaki bolje založeni trgovini. Vendar ga ne išči v steklenicah, ker je pakiran v lončkih - steklenih, plastičnih, .....
Izgleda bolj kot pasta. Lahko pa je izgled embalaže tudi podoben margarini, pakiran kot tablica bele čokolade s kokosom.
beatrice
TOREK:
Pečene perutničke s krompirjem, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Bučke s sirom