Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: brancin, pire iz belega fižola, radič s krompirjem, puding s sadjem

breskva

Ponedeljek: hokaido juha s kislo smetano, palačinke z marmelado in nutelo, kompot.

Torek: zelenjavna juha, pohan sir, pomfri, zelena solata.

Sreda: Ričet.

Četrtek: Ričet.

Petek: Prežganka z ajdovo kašo, orada pečena v pečici, krompirjeva solata.

Vikend 

lp, pinka

Zelenjavna juha (cvetača, korenček,sveže zelje in stročji fižol), pirina kaša, piščančja prsa in zeljna solata.

Na kakšne načine naredite pirino ali pa ajdovo kašo?    

Jaz sem jo skuhala, (čeprav se mi je po pol ure zdela še vedno malo trda), potem sem jo dala na maslo, solila, poprala in dodala zrno česna.                                                                                                 

gobica1402

Danes krompirjeva solata in piščančji polpeti.

Jutri pa martinova sobota bo pa: bučna juha, bučni štruklji, mlinci, rdeče zelje, piščanec, račje prsi v gobovo vinski omaki, radič v solati, za sladico pa poskrbijo drugi pa ne sme manjkati

tanjaj

PETEK:

Kisla repa s fižolom, čičeriko in klobaso:

Pozdravček!

Pri nas pa danes jota.

Je tolk dišalo, da sem mogla najprej mal probat potem pa šele slikat.

irena66

Motovilec s tuno in mocarelo, polnovredna štručka.

Tinky Binky

Danes: gosta zelenjavna juha, kruh.

rosie

Danes sem se potepala po gozdu z sinčkom. Našla sva sivko, zato kosilo na hitro: juha z svedrčki iz vrečke, panirane palčke, pomfri, krompirjeva solata ( že prej narejena), kumarična solata

Mož jota.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sladica: bananino skutna krema

katti

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti