Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..

Domač kunec v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata s fižolom, popoldne še pecivo iz polente.

Tinky Binky

Danes: zelenjavna mineštra, pol krožnička včerajšnje pašte, nekaj rdeče pese v solati in čokoladno-hruškova pita

lp

mzm

Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.

rosie

Danes: boranija, polenta, mešana solata (paradižniki, paprika, kumara, koruza), dunajska čokoladna krema

breskva

Hihihihihi, ežoj, po čem ti to sklepaš ?

Danes:

juha z rezanci,

pomfri

pečena , pečena srnetina,

zelena solata,

zavitek od včeraj in potica ravno tako.

Balenka

Danes: Še vedno čistim telo od poročne sobote. Zelenjava...paradajz soljat

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

rosie je napisal/a:

Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.

rosie

Rosie, a si bila ti pri nas na kosilu? In tudi ti nisi imela sladice?

Danes pa: ajdova kaša z veliko zelenjave, pečena piščančja prsa (nekdo je rekel prsovina), pa spet paradižnikova solata. Izkoriščam maksimalno plodove z vrta, dokler so še. (no, kaša in piščanec mi res nista zrasla na vrtu)

pirnica

Včeraj: roštiljada

Danes: zelenjavna juha, rižota z morskimi sadeži, paradižnikova solata

Jutri: porova juha, pohane marele (upam, da jih bom danes kaj nabrala), pire in solata. Če ne bo marel, pa bodo bučkini polpeti

Sreda: lazanja, solata

matejaoz

Meni zmanjka časa za slikanje. Vedno me lačni čakajo pri mizi. Hitim, hitim.

Nedelja: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe in pečen domač petelin, solata radiča, kuhana zelenjava,  palačinke polnjene s sirom in pečene v pečici. Pečeni varaždinski klipiči so bili tudi!

Migla

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti