Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas: steak, kumarična solata s krompirjem, paradižnikova solata s papriko in olivami.

rosie

babka1951 in Marjica, 

Danes: polenta

skleda ropotajoče solate (saj se mi je smilila, no), vino, kroglična rebula

poobedek: tuhtam, če sem bila v prejšnjem življenu predstavnik škotskega višavskega goveda

lp

mzm

Danes riževi rezanci z mandlji, papriko in tandoori omako. Za posledek ledenkini kokosovi piškoti kako so dobri!

aby

Danes: brancin, pire iz belega fižola, mešana solata

breskva

danes je jedel vsak po svoje. Jaz in mama sva bili v službi cel dan, zato sva si naročili kosilo v služno:

JAZ: zelenjavna pizza in čokoladne palačinke s smetano in sladoledom

MAMA: goveja juha, čufte v omaki s pire krompirjem, mešana solata, palačinka s sladoledom

moški predstavniki družine pa so imeli: peresniki z golažem, paradižnikova solata, pijana nevesta

za jutri še nevem, spet delam cel dan, zato mislim da bo zvečer prijala zelenjavna juha z zdrobovimi cmočki. oročam jutri.

aby...me veseli, da so vam piškotki všeč

ledenka_

Danes: čufti, pire krompir, solata

Jutri: pečena orada, blitva s krompirjem

matejaoz

Danes pri nas - za ženski del družine bučna kremna juha in ajdove palačinke z domačo marmelado. Za moški del družine pa krompirjeva juha zabeljena z ocvirki in ajdove palačinke z domačo marmelado.

msegov

Danes nič ne kuham , me peljejo v  kitajsko restavracijo...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Mene pa nočejo peljat v kitajsko ( ali kakšno drugo ) restavracijo, pa sem mogel skuhat eno čorbo:

polovica čorbe gre v hladilnik, bo za kosilo pojutrišnjem!

ežoj

danes: piščančji file na žaru, pomfri iz pečice

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti