Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

jaz: velikooooo zelenjavne juhe s zdrobovini cmočki (bili so bolj cmoki ;) )

moški del družine se je zadovoljil z mešano solato in ocvrtim krompirčkom

mama je pa cel dan v službi tako da sem ji v službo odnesla rižoto z bučkami in kislo smetano

za vse pa zraven še slive in nektarine

lp

ledenka_

mali kuhar je napisal/a:

danes: zelenjavna prikuha

mali kuhar

K čemu? 

Danes pri nas: le jogurt in sendvič. Bo pa večerja malo bolj bogata. Se zgodi.

rimljanka

Hm, pri nas tudi same prikuhe: krompir in špinača, zraven solata. 

Sonja

Danes: piščančji file v čebulno-gorčični omaki, krompir pečen v pečici, zelena solata s paradižnikom in kumaro

Jutri: oslič (najverjetneje pečen v pečici), krompirjeva solata s kumarami

Danes krompir in kalamari v pečici.

Včeraj: Morska rižota.

Predvčerajšnjim: špageti carbonara 

Vilma

Danes: Še ne vem. :)

Včeraj: Pasta omaka z mesnimi kroglicami, kuhana 6 ur kake 3 tedne nazaj. (povem, da  take neumnosti ne bom nikoli več počela, ker sem omako pošteno "popravljala", da je bila približno tako dobra, kot moja, ki jo pripravim v pol ure). Imenitna polenta. Vse skupaj pečeno solata.

Ponedeljek: Pregrešno dobra pizza iz lokalne pizzerije: Šunka, gobe in sardelni fileti. 

Nedelja: Neprostovoljna tekoča dita, posledično sugar high od jutra do večera. Bljak. Dragi je jedel kajpavemkaj v moji odsotnosti.

Sobota: Piščanec in čisto preveč kuhana zelenjava. (priprava na nedeljo. )

Petek: Losos in solata iz na žaru popečene zelenjave.

Vanja

Makaroni s sirom, različne solate.

Tinky Binky

Danes: mesne kroglice v malce pikantni omakci, riž, kumarična solata z grškim jogurtom.

rosie

Včeraj filane paprike, kar z kruhom pomazane,

Danes pa prebranac in rebrca iz pečice, za posladek pa babičina dobrota in ovseni piškotki.

Lp

ursiii

SREDA:

Pražene sardelice na tržnici; pozno popoldan nekaj podobno satarašu s piščančjimi nabodali ter kumarična solata z jogurtom; nekateri so si pa zaželeli čorbico...

Pozdravček!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti