Uuuu, ledenka, super kosilo! Ampak saj se ga je dalo jesti tudi brez solate, kajne?
Pri nas: sardelice, kruh, stročji fižol v solati (tako raste, da je skoraj vsak dan na mizi, jutri pa spet vlagamo....)
SonjaUuuu, ledenka, super kosilo! Ampak saj se ga je dalo jesti tudi brez solate, kajne?
Pri nas: sardelice, kruh, stročji fižol v solati (tako raste, da je skoraj vsak dan na mizi, jutri pa spet vlagamo....)
SonjaPonedeljek: v pečici pečena pišč. bedra, marinirana v gorčici z začimbami in svežimi zelišči in pečen krompir, solata iz paradižnika, kumar in paprik
Torek: klobase za žar, paradižnik z mocarelo, baziliko in olivnim oljem, črn kruh
Sreda: pleskavice, svež paradižnik, črn kruh
Četrtek: polpeti in krompirjeva solata s kumarami
Danes: naravno popečen oslič, v pečici pečen krompir, solata iz paradižnika in kumar
limnol...vsake toliko nam zapaše nekaj sladkega(čeprav pita ni pretirano sladka), imamo pa doma tudi člana, ki nemore brez solate :) (če sem iskrena, jaz sem jo izpustila) ;)
lp
ledenka_Pri nas: na žaru pečena vratovina, kumarična solata, stročji fižol v solati.
rosieVčeraj: španska pita, ki je bila pri nas že kar malo pozabljena.
Danes: špageti z bolonjsko omako in zelena solata.
BalenkaŠiroki rezanci z bučkami in albuminsko skuto, stročji fižol in česen v solati, voda ![]()
lp
mzm
Danes je na morju kuhala tašča in smo jedli svinjsko ribico v omaki z balzamičnim kisom ter riž z grahom, začinjem z žafranom in curryjem, pa zelena solata na vrh:
mamamia
Včeraj: goveji file Stroganoff, zapečena bela polenta s paradižnikom in parmezanom, zelena in paradižnikova solata, breskova torta
Danes: bučke v omaki, pire krompir
Jutri: zelenjavni quiche, pečeno piščančje meso, razne solate
Danes: rižota s suhim paradižnikom, pečene perutničke, mešana solata
Sreda: Pri družini z mojo drugo družino :) na Tinju. Kuskus,podušena zelenjava, ena hrenovka in ena pečenica (mi ni odgovarjalo. Pekel želodec), ostali pizza
Četrtek: polenta in sveža zelenjava
Včeraj: Kuskus z curryem in podušene bučke, jajčevci, paprika, čebula in gora zelenega graheca
Danes: Sedaj spekel INGVERJEVE PIŠKOTE in MAKOVE KREKERJE za današnje druženje v naravi. Za kosilo pa bo domač mesni burek moje LE MAMAN.
Jutri: Velika skleda solate.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižota brez filtra

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom