Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Uuuu, ledenka, super kosilo! Ampak saj se ga je dalo jesti tudi brez solate, kajne?

Pri nas: sardelice, kruh, stročji fižol v solati (tako raste, da je skoraj vsak dan na mizi, jutri pa spet vlagamo....)

Sonja

Ponedeljek: v pečici pečena pišč. bedra, marinirana v gorčici z začimbami in svežimi zelišči in pečen krompir, solata iz paradižnika, kumar in paprik

Torek: klobase za žar, paradižnik z mocarelo, baziliko in olivnim oljem, črn kruh

Sreda: pleskavice, svež paradižnik, črn kruh

Četrtek: polpeti in krompirjeva solata s kumarami

Danes: naravno popečen oslič, v pečici pečen krompir, solata iz paradižnika in kumar

limnol...vsake toliko nam zapaše nekaj sladkega(čeprav pita ni pretirano sladka), imamo pa doma tudi člana, ki nemore brez solate :) (če sem iskrena, jaz sem jo izpustila) ;)

lp

ledenka_

Pri nas: na žaru pečena vratovina, kumarična solata, stročji fižol v solati.

rosie

Včeraj: španska pita, ki je bila pri nas že kar malo pozabljena.

Danes: špageti z bolonjsko omako in zelena solata.

Balenka

Široki rezanci z bučkami in albuminsko skuto, stročji fižol in česen v solati, voda

lp

mzm

Danes je na morju kuhala tašča in smo jedli svinjsko ribico v omaki z balzamičnim kisom ter riž z grahom, začinjem z žafranom in curryjem, pa zelena solata na vrh:

mamamia

Včeraj: goveji file Stroganoff, zapečena bela polenta s paradižnikom in parmezanom, zelena in paradižnikova solata, breskova torta

Danes: bučke v omaki, pire krompir

Jutri: zelenjavni quiche, pečeno piščančje meso, razne solate

Tinky Binky

Danes: rižota s suhim paradižnikom, pečene perutničke, mešana solata

breskva

Sreda: Pri družini z mojo drugo družino :) na Tinju. Kuskus,podušena zelenjava, ena hrenovka in ena pečenica (mi ni odgovarjalo. Pekel želodec), ostali pizza

Četrtek: polenta in sveža zelenjava

Včeraj: Kuskus z curryem in podušene bučke, jajčevci, paprika, čebula in gora zelenega graheca

Danes: Sedaj spekel INGVERJEVE PIŠKOTE in MAKOVE KREKERJE za današnje druženje v naravi. Za kosilo pa bo domač mesni burek moje LE MAMAN.

Jutri: Velika skleda solate.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti