Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včerajšnji dan je minil v znamenju bučk:

bučna juha, bučkini zrezki, pečen krompir, kumarična solata z jogurtom, paradižnikova solata

Danes: štruklji v juhi 

Balenka

Včeraj smo bili na praznovanju rojstnega dne, piknik varianta: rižota z bučkami in škampi za predjed, meso z žara, soaltke in sadna torta za piko n "i"......Čudovito!

ANJA

VČERAJ: v družbi pizza in čokoladne palačinke z goro smetane

DANES: zajtrk+večerja-praznovanje rojstnega dne pri stricu, baje bo fingerfood, solata in pecivo(za torto sem poskrbela jaz)

lp

ledenka_

danes: rižota z morskimi sadeži

mali kuhar

Mlečni riž

katti

Polnjena paprika in pire krompir.

Tinky Binky

juha z vsem kar najdem na vrtu (razen plevela af kors) in pa notri narezani hrenovki, palačinke z domačo breskovo marmelado

Banana: hihi, to je tak ono, osnovna šooola. Kjut. Kake hrenovke si dala noter? Telečje me likeees!!!
Se pa vidi, da je danes deževen ali pa se pripravlja k dežju dan in nas ima kar nekaj palačinke

Danes: 1 kanelonček pečen v pečici, 2 veliki skledi solate (1. mešanica z domačega vrta: volovsko srce, zelena paprika, čebulj, feta sir--> ni z našega vrta; 2. sladko šogunsko sesekljano domače zelje, beli fižol), popečene bučke in jajčevci z domačega vrta na žaru, gorčica.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Rižota in solata iz kumar. Za sladico pa raffaelo pecivo še od včeraj

JJ

Danes: na žaru pečene perutničke, paradižnikova solata.

Sladica (kar je pri nas redkost): jabolčno - nektarinina krostata.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti