Tisti lepi maček pa se prav gotovo ne pritožuje in mu nič ne manjka.
Danes pizza v službi.
menolaTisti lepi maček pa se prav gotovo ne pritožuje in mu nič ne manjka.
Danes pizza v službi.
menolaTOREK:
Polpetki, pražen krompir, mešana solata:

Pozdravček!
Ežoj tvoj maček je res prisrčen :)
Danes imam pa tako kosilo kot menola
pizza in verjetno kakšen desert
lp
ledenka_Pri nas bo pečena riba v pečici (orada ali brancin), krompir z blitvo (malo z mojega in malo s taščinega vrta), zelena solata (tudi malo mešana bera) in malo nizkega fižola v solati (tudi z vrta).
Lp,
Katarina80Včeraj: zabeljen stročji fižol
Danes: bučkini polpeti, zelena solata
Jutri: mešana solata (paradižnik, kumare), pečene hrenovke
matejaozVčeraj Mac-n-Cheese iz pečice + paradižnikova solata
Danes rižota (golaž z svinjino) in spet par. solata z dodatkom fižolet.
Za jutri že dobim še navdih :))
lep dan !
ursiiiZelenjavna juha, pečena piščančja bedrca, šopska solata, paradižnikova solata, kumarična solata in zelena solata.
Tinky Binky| rimljanka je napisal/a: | ||
Jade, pa to ja (skoraj) vsak ve, da je koprc=sladki janež=koromač=finokjo. No, nekateri mislijo, da je koper, ampak se motijo, Koper je tole.
|
jade, nič verjet, kaj pa rimljanka ve katere začimbe rastejo na mom vrtu. Niti ne vem, kako se tisti začimbi reče po slovensko, učeno ji rečejo cannabis sativa, baje se tudi na trgu dobi, sam je treba mal okol vprašat. Najboljše je, če je sam gojiš. Rastlina je mal občutljiva na svetlobo, pravzaprav na poglede, zaradi tega je gojijo po kleteh in omarah, pol pa je treba imet svetlobo, pol policija zazna večjo porabo elektrike ( vlada predpisala varčevanje ) ...........pol same ene komplikacije. Lahko se goji tudi na prostem, vendar stran od pogledov.......... če imaš take pogoje, je kar zasadi, baje se da fajn prodat, študenti norijo za to začimbo. Sem gledal v enem filmu, ko je en naredil piškote, pol so vsi sam spraševali po teh piškotih........... pridi enkrat k meni, bom spekel burek, pa bom poštupal s to začimbo, mora bit fajn..........
Danes sem je poštupal po krompirju in, moram rečt, se skor bolj obnese kot blitva:
ledenka, hvala, ma, saj je v redu, mal me nervira, ko se naje, sam leži in tuhta o jedrskih delcih in usodi vesolja...........
ežojDanes: kumare v omaki s kislo smetano in pire.
rosieDanes mesna rižota, kumarice v solati. Sladica dve mozartovi kroglici.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pivski kruh

Škotske mesne kroglice s pivsko omako