Včeraj: Ostanki od petka.
Danes: Ker mi je ostalo testo za pogačo, ki sem jo delala v petek, so danes na sporedu spanakopitas, polnjena s špinačo in feta sirčkom. Zraven pa solata. Čokoladni bombonček za poobedek pa nekaj grozdja je še v skledi.
Včeraj: Ostanki od petka.
Danes: Ker mi je ostalo testo za pogačo, ki sem jo delala v petek, so danes na sporedu spanakopitas, polnjena s špinačo in feta sirčkom. Zraven pa solata. Čokoladni bombonček za poobedek pa nekaj grozdja je še v skledi.
PONEDELJEK:
Sladko zelje s klobaso:

Pozdravček!
Danes: jajčevci po afriško iz baze podatkov. Zraven pa cvetačna solatika
Jutri: Joj, joj v LECLERCU sem bil in na listeku napisanih 5 stvari, nazaj sem prišel po 2 urah, z polnimi vrečkami
gurmanskih užitkov. JOj joj, to je prava past, če obožuješ kulinariko....Jutri bo nekaj iz prepolnih zalog. Samo ne vem kaj še. MMMM nabavil sem sladki krompir. Razmišljam o kuhanem v kosih, špinači in jajcu na oko z omega 3 maščobami. ajajaja, ni mi lahko![]()
Danes koruzna juhica, ocvrti njoki in piščanec v porovi omaki.
msegovDanes makaroni z mesno polivko, solata.
rosieVčeraj: goveja juha z ribano kašo, pire krompir, kuhano kislo zelje, paniranini piščančji zrezki, zelena solata, sadna pita na hitro
Danes: goveja juha z kroglicami, skutin štrukelj, zelena solata
Jutri: zelenjavna juha, zelenjavna rižota, motovilec, zelena solata
NENA58goveja juha s korenčkom, pa kislo zelje na solati, kosilo v 10 minutah, ker ni bilo elektrike
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas pa piščančja prsa na trakce v omaki s popečenimi bučkami :)![]()
Piščančjki file v družbi zelenjave iz voka

Fižolova juha in ostanki tiramisuja od včeraj.
tanjaj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Peresniki z omako puttanesca