Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: Ostanki od petka.

Danes: Ker mi je ostalo testo za pogačo, ki sem jo delala v petek, so danes na sporedu spanakopitas, polnjena s špinačo in feta sirčkom. Zraven pa solata. Čokoladni bombonček za poobedek pa nekaj grozdja je še v skledi.

Vanja

PONEDELJEK:

Sladko zelje s klobaso:

Pozdravček!

Danes: jajčevci po afriško iz baze podatkov. Zraven pa cvetačna solatika
Jutri: Joj, joj v LECLERCU sem bil in na listeku napisanih 5 stvari, nazaj sem prišel po 2 urah, z polnimi vrečkami gurmanskih užitkov. JOj joj, to je prava past, če obožuješ kulinariko....Jutri bo nekaj iz prepolnih zalog. Samo ne vem kaj še. MMMM nabavil sem sladki krompir. Razmišljam o kuhanem v kosih, špinači in jajcu na oko z omega  3 maščobami. ajajaja, ni mi lahko

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Danes koruzna juhica, ocvrti njoki in piščanec v porovi omaki.

msegov

Danes makaroni z mesno polivko, solata.

rosie

Včeraj: goveja juha z ribano kašo, pire krompir, kuhano kislo zelje, paniranini piščančji zrezki, zelena solata, sadna pita na hitro

Danes: goveja juha z kroglicami, skutin štrukelj, zelena solata

Jutri: zelenjavna juha, zelenjavna rižota, motovilec, zelena solata

NENA58

goveja juha s korenčkom, pa kislo zelje na solati, kosilo v 10 minutah, ker ni bilo elektrike

Balenka

Pri nas pa piščančja prsa na trakce v omaki s popečenimi bučkami :)

vd007

Piščančjki file v družbi zelenjave iz voka

Bojanca

Fižolova juha in ostanki tiramisuja od včeraj.

tanjaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti