Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Krompirjev golaž,zelena solata pa nekaj regrada bo notr padlo (posledica včerajšnega sprehoda) sladica lešnikova jabolka! nejčica

Makaronovo meso (piščančje), kitajsko zelje.

lpsam_1076_595sam_1080_595

irenakr

Postrežba:makaronflajš.vložena peprika z zeljem,domači krofi...

lp goga

Pri nas navalili na fižol, tako da samoobramba deluje.

Ostanki od včerajšnjega pasulja, danes pašta fižol.

Balenka
Ežoj, tudi tebi (malo pozno, ampak iz srca) Za kosilo (oz. bolj večerjo) pa makaronovo meso, solata. sonci
:) makaronflajš dan. s0ncek*

Še dobr da smo včeri pomaranče sabo vzel

Danes:

- krem juhica iz ovsenih kosmičev, pora in začimb

- testenine z neko mešanico peperonate, bolonjske omake.. kar se je pač našlo v na pol praznih kozarčkih..

- radič štrucar, do danes zanemarjen v predalu hladilnika, ovit z vlažnim Delom..

Ko oddelajo svoje, dobijo posladek:

- zmiksano mleko in banane (ne vem, kako se temu otmeno reče? Frape, milk-shake...?)

Skratka, danes spet normalno jemo

japaja

Danes je pa vse nekaj čudno, čisto sem se polenil, ni se mi ljubilo it do trgovine. Zmanjalo mi je majoneze, tatarske omake, limone, vina........ in se mi ni ljubil it do trgovine. Če je tako sedaj, ko sem mlad, kako bo ko bom ostarel. No, mal se tolažim, da me moj način življenja izčrpava ( kaj pa hočem, ne morem ženske pustit.........ah saj ni važn ), ko bom nehal s takšnim življenjem bo boljše.

Torej, danes file cipla od zadnjič ( seveda, akcija praznim zmrzovalnik v teku ), ja, glavo sem pozabil, prav imate, bila je mišljena za juho, pol sem drug dan pozabil, tretji dan so se je muce razveselile, en konc napol ožete limone od ne vem kdaj, ena tuba skor čist ožeta, majoneze, ostanki dobrega belega vina in po sili razmer eno peneče vino, ki sem se ga že dolg izogibal ( demi sec, kaj naj z njim ):

img_8316_595

ežoj

Včeraj: piščančja rižota in solata.

Danes: zelenjavna juha in ferdinandovi kolački.

ferdinandovi_kolacki_290

Jannaa

Krompirjev golaž / bograč, profiteroli (nekaj malega jih je še ostalo za danes)

Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti