Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes,kosilo po izbiri brata ker je naredil izpit torej tipično študentsko kosilo pohani zrezki,pomfri zelena solata,štrudel ali vanilijev puding s prelivom zadnjih domačih jagod iz skrinje!jutri pa kuha mami mislim pa da bo golaž ženski del bi mel krompirjevega moški del ekipe pa mesnega pa da vidmo kdo bo zmagal!jaz bom pa v miru spekla polžke s česnovim nadevom! nejčica

Danes: Brokolijeva kremna juha, solata, Pišlančji frikase z artičokami. Široki rezanci. Vino blanco. Crkljanje

frikasse_595

Jutri: Brokolijeva kremna juha od včeraj, solata iz mlade špinače, varianta Štefani pečenke in popečeni koščki hokaido buče. .

, Itak.

Vanja

Danes nič kosila,

sem prepozno se zbudila.

Sonce vabi, sije,

s hiše se zastava vije.

Že deseta ura bije,

"Gremo! Gremo!", mlajša vpije. (no, ne vpije zares, vpije le zaradi rime)

A jaz vprašam: KAM??!!

Ko brez miru okrog divjam,

prijatli vprašajo me, kam?

(ne vem, ne vem,

le to povem,

da našim se mudi)

Prašajte raj oblak neba,

prašajte raji val morja...

(saj vem, saj vem,

oblakov danes ni)

japaja
Japaja, sonci

Japaja, danes si pa nadmudrila samo sebe!

Živel kulturni dan!

naor

Nič ne bo punce kar v vrsto se postavite kar se bureka tiče, jaz mam pri Ežoju abonma kadar peče burek...

Uf ko bi vedla kako je bil dober, še dobr, da sem narajmala glih na burek, da mi ni kakšnih rib iz ribnika podturil...

jade
Bravo Japaja Včeraj ni bilo pečenega piščanca, smo kar na hitro pogreli joto iz zamrzovalnika, zraven sem skuhala ajdove žgance s krompirjem in popihali na sonček. Danes goveji trakci v omaki, široki rezanci, mešana solata in spet potepanje po naravi...

juha z rezanci, ocvrt   (piščanec), pražen , motovilec... za sladico profiteroli in velikooo

Petya

Že dvanajsta ura bije

na kulinariko, pokukat mi je

da vedim, če japaja neki kuha

kar se poje s kosom kruha

Že dvanajsta ura bije

pri meni se zastava nič ne vije

kar pozabil sem na Prešerna

( nekulturna oseba ena).

Pozna ura sedaj je

zastavo obešed sedaj, pa ne gre

bom zapomnil si za drugič

ko bom priden ( pa ne prvič).

ežoj
Ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

malo za hecmišzmoke
Kaj jutri za kosilo?gobica1402
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti