Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes; včerajšni štruklji danes opečeni na drobtinah, mlinci, dušen korenčeh in brstični ohrovt, malo ne veliko mesa, stročji fižol v solati in lahka francoska pa nič sladkega za večerjo bo pa samo en kaki arima

Hehe, Vilma, tiste kuglce so skupek ostankov raznoraznih nadevov prazničnega peciva, posute ene s cimetom, ene s kakavom in ene z mešanico za medenjake, skratka, pospravljanje na veliko, pa še okusno je izpadlo!

lp

mzm

Goveji zrezki v gobovi omaki in kruhovi cmoki. Za posladek pa vanilijev puding s smetano.

Jannaa
Ezoj, seveda govorijo tudi spansko. Danes iz doline Barossa po dvodnevnem preizkusanju vin na jug, Kangaroo Island caka. Saša
Ežoj prav imaš res je brancin. Ker ne jemo pogosto rib sem zamešala. breskva

Mišzmoke, se mi je zdelo, da je cimet, sem ga zavohala prek ekrana.

Pri nas še vedno popsravljamo ostanke, zato bo danes pica.

Vilma
Zelenjavna rižota, solata

Danes:

- široki rezanci s čemaževo smetanovim prelivom

- pomaranče

To je vse. Posladek pa v timeoutu med razprodajami

Zvečer najbrž nujno namakanje nog v lavorju, polnem slane vode

japaja

Pa dobr no, Multivitamin, brez veze da greva v London noge namakat, jaz prisegam na našo sol, ne bom trogala tistih 5 kil soli s seboj po svetu! In doma je le doma. Najbolj komot.

Če bom kaj trogala po avionih, bo to rožmarin za piščančji žur, sirup iz smrekovih vršičkov, slivova marmelada, bezgov sirup, ocvirki....

Kar bodi nagajiv . Paše. Bolj kot črnogleda in grozeča zateženost

Aja, bajdevej, Oprah je menda ustanovila en pozitivističen OWN network

japaja

Mi je vseen Oprah bolj všeč kot pa en zadojen slavnostni govorec, ki mi govori, kako je že njegova mama povedala, da je treba v življenju trpeti

Dej, Multi, da ne bova kregana zaradi smetenja teme, povej, kaj si/boš skuhal/jedel danes?

japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti