French toast s sadjem
za večerjo šmoren in kompot
Nedelja: njoki od ricotte, koromač s paradižnikom, pečen piščanec, mešana solata
breskva Breskva, a to ti nas mal ( en, bolj vulgaren, bi rekel zajebavaš, še dobro da jaz ne uporabljam takih besed ) hecaš, na sliki ni orada, na sliki je brancin ( ali morda cipl )
Ne, ne, ni sarma za danes za kosilo. Sarmo sem delal za prihodnji teden, ko bom zmagoval v delu, pa mogel sem sestavine porabit " da se ne baci ", itak je zmrzovalnik poln, po moji psihologiji, za silvestra sem nakupil živil za dvajset ljudi, poje se bolj mal, saj veste povdarek je na plesu ( na mizi ), pa itak par žensk ( seveda une svobodnih nazorov ) ne poje velik, jaz pa tudi nisem zmaj.
Ne, nič nisem hodil mim vaškeg ribnika, tam danes ni nobenga. V naši vasi je navada, da se drugega januarja gre na bližnji hribček in od tam se občuduje dolina v kateri je naša vas. Jaz se držim parafraziranih dalmatincev, hvali hribe drži se doline, tako, da sem jaz občudoval dolino kar iz doline.
Torej, danes za kosilo ( saj ste itak sami pogruntali ): omega tri zmešano z beljakovinami, vitamini z vlakninami, ogljikovi hidrati, za posladek razredčen ( na 12 % ) etanol, lepo pobarvan.
ežoj
Tisti "hribček" je visok prek 1200m, bi člouk reku.... ![]()
![]()
lp
cervusPri nas poanta na...

in še nekaj ostankov...
Pozdravček!
Danes: Skodelica juhe je ostala od včeraj. Pečen polnjen paradižnik s špinačo in poširanim jajcem. Solata. Eni priviligirani imajo še kos ali dva štrudla (ostanek ![]()
).
Vaše sarme so zadišale do mene. ![]()
Bo treba na delo, ampak ta teden verjetno ne. ![]()
Danes eno samo zdravje...

in še nekaj proti švohosti

lp
mzmDanes pri nas pospravljanje ostankov. Sarma in pire krompir.
Mišzmoke kaj pa so to za ene kuglice? Posute s cimetom al čokolado? Zgledajo božansko! Tisto "zdravje" pa tudi ![]()
riž s šampinjoni, govedina, brokoli&cvetača, solatka
geesixKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Goveja juha z valjanimi rezanci