Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes se bom potrudila: Mala kremna juha iz belega fižola s panceto in žličko olja, odišavljenega s tartufi; Zajec z zelišči, skutini cmoki, brokolini iz pečice, bučke na maslu. Tale solata z žara s tradicionalno vinaigrette omako in gorgonzolo. za najstarejša, za malo mlajša in mleko za najmlajšo. Čokoladno-lešnikova pavlova za desert, ki se je bom zlahka izognila.

Pa lepo praznujte!

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 24.dec 2010 16:29

Danes grem mim vaškeg ribnika in se odločim: ne bom kupil ribo! Pol pa mal premislim, kaj pa če zapadem v eno tako čudno komo, zaradi pomankanja omega tri? Jaz sicer za tako komo nisem slišal, ne bi rad  bil prvi v zgodovini mediocine, ki ga je ta koma pobrala, čeprav bi potem bil slaven ( *ebeš ti to slavo ). Torej, slavo preložim na prihodnjč:img_7982_595Glede tistega pobeglega zajca: nič ni zbežal, le kosi so manjši, tisto belo na sliki ni krompir ( tega nisem dal, ker sem prej dal pol take manjše konzerve paradajza ( polpa, pomidori in finisimi pezzi ) ampak zajec.

ežoj
danes kosilo: koščki različnih delov piščanca in krompir v pečici, zraven pa krompir, ter solata in radič danes večerja: obloženi kruhki, zraven pa olive, kumarice, vložena čebulica, paradižnik, Božično kosilo: gobova juha iz ''domačih'' jurčkov, svinjska pečenka (je zmanjkalo ribice preden sem prišla do mesnice ) in ocvrtki (mogoče tudi vojvodski krompir), mešana solata v skledici iz parmezana. Zraven pijemo domač jabolčni sok (zame pomarančni) ter vinček Za posladek so vedno domači piškoti ter sadne košarice s kivijem :) Lepo praznujte :) mina20
Mi smo šli za kosilo na pico in solato. Za večerjo bomo še siti in Lepo praznovanje! beva
Danes, juha, pražen krompir, meso iz juhe, hren, velika skleda radiča, kozarček Ker običajno razen jogurta in sadja ne večerjamo, tudi danes ne bo preveč obložena miza, razen nekaj obloženih kruhkov in košček od zadnje predbožične peke Lepo praznovanje vsem arima

sdc11750-1_595

Malo nedožne jote (s česnom v prvem planu), nekaj paškotov, pa bo...

Lep večer vsem

mzm
Danes: goveja juha z rezanci, špageti, omaka, motovilec in ostanki sladic hčerki pa na kosilu v kitajski restavraciji

Piščančji zrezki v smetanovi omaki s testeninam in solatapuranji_zrezki_v_smetanovi_omaki_s_testeninami_595

Za popoldansko sladkanje pa je pripravljena

ledena_torta_z_nutello_290

Jannaa

@ arima: Zelo lepo potico si naredila!

Pri nas bo danes skoraj ponovitev včerajšnje večerje v dvoje.

Vanja
Petek za kosilo: rižev narastek z mandarinami Večerja: nadevan pečen piščanec, pražen krompir, francoska solata, zelena solata s koruzo, jagodno - breskove strjenka , orehova potica in piškote.(slikala nisem, ker sem imela goste) Sobota: kisla repa s česnom, kuhan krompir, krvavica breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti