Sladki rogljiči
| matjaž je napisal/a: |
Kokošja obara z žličniki, štrudl, kompot za otroke, jaz pa dva deci cvička.
|
Matjaž, še si boš navlekel kakšno bolezn! Ko gra za cviček, dva deci so oločno premal, vsaj pol litra bi moglo bit.
rrr:![]()
![]()
, pa bolj pogosto.
japaja nas tudi ni pozabila!
Pri meni danes, krompirača ( krompirjev zavitek ) od polbele moke:

To za poskus, če bi kdaj mogel kuhat za kakšnega pocukranega...........
ežojKrompir z ohrovtom, zelenjava z bešamelom, meso z omako in radič s kisom, oljem in fižolom. Na koncu pa vanilja kaki al kaj je že to za en
. Se je kot jabolko, pa nič ust skup ne vleče.
lp
cervus
pečenice, kislo zelje (samo s česnom), popečena polenta
Ti, ![]()
, hvala! Prekini štrajk , pogrešam tvoje fotke!
Je pa rrr stopila na sceno ![]()
Mi smo imeli črni kaki, ki se tudi je kot jabolko in g...ne krči, mogoče je ista sorta, kot od elaphus...
A Erika je "cukrena" ? ![]()
lp
mzm
Danes Peceni mali slaniki povaljani v sesam semenu, zelena solata s krompirjem.
Mali slaniki so malo podobni sardelicam, spomin mi leti na davno leto 1965, ko sem sardelice jedla v bufetu na danasnji Dunajski cesti v blizini Astre skoraj nasproti vojasnice. Toda okus se sploh ne more primerjati na tiste iz bufeta, ceprav so sardelice probane tudi v Ribarnici 2003
Sreda:golaž, polenta in kitajsko
Četrtek: špageti, golaž in kitajsko
Petek:se po službi potepala malo po trgovinah
Sobota: telečja obara z žličniki
in marmornati kolač
NEDELJA:
Goveja juha z rezanci; restan krompir s popečeno slanino in govedino (iz juhe), kislo zelje ter vratovina (od včeraj), zelena solata:

Pozdravček!
mmm polnozrnati špageti z bučko, čičeriko in drobtinami. precej užitno v bistvu. pa diši ko kuhaš. ![]()

,evo. Aj em bek ![]()
![]()
Samo ne vem, za koliko časa
.
Danes: Štefka, krompir, radič v solati

dragička, a to ti nas mal zaj......, ali preverjaš funkcionalno pismenost? Na tvoji sliki ni restanega krompirja!
Pri meni, dušena svinjska rebra s prilogami ( ne upam naštevat, da me ne dobite, da lažem
):

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| malo za hec | Nikita2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki rogljiči

Slana pita (Salty pie)