Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj Kruhov narastek, chili refried beans,paradajz ala posoljen Danes-dijeta Prvič pekel kruh z solno-kvasno emulzijo...Ajdova moka 30%,semena,malo koruznega zdroba za posip... Ni bilo treba nič kuhat,ker je bil tako dober,da je bilo dosti nekaj obiskov in domačega pršuta pa je še topel izginil polarbear Sporočilo je spremenil(a) polarbear dne 07.nov 2010 19:19

Pa kaj je naš ŠTUDENT na dieti?

MM

Se mi zdi, da je bilo nekaj govora o tem, da danes jé v prestolnici ...

Blanchy

Danes:

Govedina - podplečje na žaru za moški del, perutnina (file in bedra) za ženski del družine, rezine polente z rožmarinom na žaru kot priloga, zelena solata, za na vrh pa čudoviti minjoni, izdelani v Banja Luki in kupljeni v Tušu ...

Ponedeljek:

fižol s testeninami in zelenjavo

Mamamia

mamamia
morska medvedka, kako lepe slikice[.danes mlinci,pečenka in radič popolne pain jabolčni štrudel in sirov zavitek z rozinami arima Sporočilo je spremenil(a) arima dne 07.nov 2010 21:05

PONEDELJEK:

Zdrobovo-korenčkova juhica, pečene perutničke in krompir, zeljnata solata s korenčkom in krompirjem; kruh:

picture_3676_290_01picture_3679_290picture_3671_290picture_3663_290

Pozdravček!

danes: špageti s tunino omako, biskvit na žlico beva

sobota: piščančje perutke in krompir iz pečice, paradižnik in paprika v solati

nedelja: čevapčiči, paprikov riž, mešana solata

ponedeljek: makaronovo meso, radič s krompirjem

torek: zrezki iz sv. vratu, pekarski krompir, mešana solata

Julija

Danes:

- trojka brez dvojke (v prevodu: enolončnica iz kavle in krompirja)

- črn kruh s semeni

- hladen čaj (ne vem kdaj smo nazadnje kupili pijačo)

japaja

, vse jasno! Včeraj sem videla mamljiv polarbearov kruhov narastek in sem si rekla: to bo pa jutri, torej, danes:

kruhov narastek, špinača, por v solati, pečene

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti