Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

danes: pečene sardele, blitva, kruh,  solata, biskvit , a z jabolki in grozdjem

( sem pa danes prvič res prebrala naslov teme)

lp

mzm
sreda: goveji golaž,ajdova polenta,kompot četrtek:jota iz kislega zelja,klobase,borovničev in vaniljev puding petek:pire krompir,zrezki v omaki z gobicami,sladko kuhano popraženo zelje,pita z jabolkami in skuto O D L I Č N O !!!!!! Upam,da sem komu dala kako idejo... lp in dober tek mišmaš

Pri meni je vse neki čudno. Včeraj so me v vaški ribarnici nategnili kot majmuna ( beri, podtaknili stare ribe ). Danes sem mogel it v metropolo po opravkih, pa sem, seveda, kupil tudi ribe. Pa, nazaj grede:

se mislim, se bom oglasil pri dragički na kosilo, ne bo mi treba kuhat. Pa si neki mislim, bo rekla, da so že žal imeli kosilo, da se ravno odpravlja kupit kavo, ker ji je kao zmanjkalo, pa mi še kave ne more ponudit, pol se razjezim, kaj bo ona mani to govorila, nič se ne bom oglasil, grem kar domov. in tako, kosilo doma, v jedilnici za lepo vreme:

Meditacija o dovršenosti kozmosa itak.

Ne vem če ste vedli, v naši vasi je znan inštitut po raziskavah v genetiki. Njihov zadnji dosežek: muce, ki pasejo travo:

sedaj ( baje ) delajo na razvoju krav, ki bodo lovile miši

ežoj

Čudno, ežoj, pa ravno zdaj, ko smo glodalci  v akciji  !

lp

mzm
Kaj zdaj mutiš o nekih mačorih...sliko od japaja pokaži! Kot bi mi ne videli, da je kosilo za dva pripravljeno... Ognjič

rižota z zajčkom in rdeča pesa, sladica je ostala samo pri željah

Balenka
Mesne polpete in krompirjeva solata Jannaa

Petek: Juhica z ribano kašo, testenine z bolonjsko omako in grahom, radič

Sobota: Juhica s kruhovimi kockami, puranji ocvrti zrezki, pražen krompir/kuskus s paradižnikom in radičem, motovilec; ruske kape

Nedelja: Juhica z rezanci, telečja rolada, kruhovi cmoki/pire krompir, solata (morda mešana-endivija radič, ali pa motovilec, ali pa regrat); ruske kape

Petya

Sporočilo je spremenil(a) Petya dne 06.nov 2010 14:15

Sporočilo je spremenil(a) Petya dne 06.nov 2010 15:51
Danes: segedin golaž, ajdovi žganci. irenakr
Petek: piščančji paprikaš, njoki od ricotte, zelena solata s koruzo. breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecNikita2
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti