Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Evica sem na hitro prebrala sredino specialiteto - KUHANA TAŠČA. Sem že za recept hotela prosit. Se hecam. Navadno kuham jaz, vendar so ribe, jota in priprava solate njena domena. Danes: taščina jota z koščki pršuta Jutri: pašta milanese Lumpica
Danas:pileća juhica, pečena puretina s krumpirima LP! Lidija... (Baš mi jelovnike i nije nešto kad moram paziti zbog dojenja šta jedem...)
Včeraj: goveja juha z rižem, pečeni svinjski zrezki in po želji jajca. Danes: Golaž s polento. Res je. Noe še vedno ni. Suzana
danes: svinjski zrezek na žaru, popečena parika s kislo smetano jutri: porova juha, pecivo na suho Avena
Danes: ričet in domač ržen kruh. Jutri: solata iz pečenih šanpinjonov, kruh. Vesna Milek Recko
danes: goveja juha, puranji zrezki v gobovi omaki, solata, sladoled jutri: kuhan kostanj in solata pojutrišnjem: gobova juha z ajdovi žganci kimi26
danes: španska pita in solata jutri: kuha mami lep dan keyj
Juneća juha, kuhana junetina, tortelini i zelena salata LP! Lidija...
Rabim nasvet vsa domislija me je zapustila. Kaj bi kuhale v toplicah 4 dni pa da niso ravno to testenine in riz vsak dan. Enostavni receptki. Sej nekaj idej ze mam, pa bi rada se kaksno dobro idejo. hvala Barbi barby
Barby,če imaš ekonom lonec lahko dokaj hitro skuhaš golaž,pa še posod ne boš imela veliko umazanih. Vesna Leben

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti