Za mene, vsaj trenutno, ni nič boljšega za opoldansko košto (beri: KOSILO), kot pa sledeče zadevice na tisoč in en način.
Neverjetno, da sem se kar nekaj let otepal, teh, od pridnih putik, danih daril oz. superživil.
I JUST CAN'T GET ENOUGH![]()
Torek:
Pri moji zlati prijateljici Klavdiji na klepetu, pri čemer sva si še naredila domača jajčka z sveže mletim čilijem in domačo čebulJ![]()

Četrtek:
Ena najbolj skrbno pripravljenih specialitet. Od Chefa iz Lumbuškega nabrežja LUKECA, pripravljena GURMANSKA POČASI PEČENO/DUŠENA UMEŠANA JAJČKA;
"Jajčka 35min, na način šefa kuhinje" ![]()
![]()

In že spet sem lačen...samo pogleda fotke pa---> ![]()
Kaj jutri za kosilo?
![]()
![]()
Danes: polnjene paprike,pire s krompirjem
in korenjčkom
solata iz kumaric
.
![]()
mopsika
Danes: sir za žar na posteljici iz solate
Včeraj: zelenjavna obara
Predvčerajšnjim: velika solata z kosom popečenega kruha
Sedaj pa odhajam na morje pogledat kako je vreme :), dobro da imamo do glavnega dopusta še 14 dni :).
testenincaDanes goveja juha z zvezdicami, pečeni kosi piščanca, telečji kare, pečen domač krompir, zeljna solata iz domačega zelja, paradižnikova tudi domača....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiVčeraj: blitvina juha in domača pica.
Danes: gobova juha, riž z zelenjavo in polpeti, kumarična solata, bananini kolački s čokolado.
Pipi MajDanes: pašta fižol in klobasa
Jutri: grahova juha z vlivanci in pehtranovi štruklji
Pojutrišnjem: filana paprika s paradižnikovo omako, pire krompir in borovničev zavitek s skuto
Stročji fižol v solati in ribja konserva (menza zaprta zaradi renoviranja). Se pa za večerjo že pripravlja škampova rižota.
SonjaDanes: reciklaža včerajšnjih melancaninih zvitkov
stročji fižol v solati, teran in voda
lp
mzmDanes: špageti z grahom in pesto, čevapčiči, paradižnikova solata
Brokolijeva juha, pečena orada, polenta, sataraš, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.