Včeraj: kokošja juha z rezanci, krompirjeva omaka s kislimi kumaricami, hrenovke, sadna kupa
Danes: juha od včeraj, zelenjavna rižota, pečen piščanec, zelena solata
LP, Stanka
Kaj jutri za kosilo?
Sobota: zelenjavna juha, ocvrte sardele in krompir s peteršiljem, rdeča pesa v solati.
Nedelja: goveja juha, svinjska pečenka, koleraba v omaki in pražen krompir, zeljna solata, malce kasneje pa še krofi (se vidi, da sem bila za vikend doma).
Danes pa spet moja kuharija: korenčkovi špageti s čičerko v paradižnikovi omaki, zeljna solata.
Loni Makaroni 
sobota: lignji z blitvo, otroci pa telečje zrezke, sladica sončni zahod
Nedelja:zunaj
danes: špageti s paradižnikovo omako, endivija
anita
Nedelja: korenčkova juha z zdrobom, tortelini, goveji zrezek v omaki, zelena solata, rdeča pesa ter sladica: palačinke z nutelo in sladko smetano
Danes: Pečeni makaroni, rdeča pesa
Jutri: Bučne polpete, pohane bučke s hladno smetanovo omako (mogoče še pohan file osliča)
LP
Sobota: tortelini z paradižnikovo omako + rdeča pesa
Nedelja: goveja juha z ribano kašo, tenstan krompir, govedina iz juhe in ohrovt v kozici
Danes: juha z jajčkom in zelenjavna rižota
Lumpica
Jučer: juneća juha s domaćim rezancima, pohana piletina, riža s vrganjima, zelena salata i zelje salata...
Danas: mahune i prepečene hrenovke
Lidija...
Zanima me što su to rdeča pesa!
Lidija...
Lady_L, meni se zdi, da se rece CIKLA...
Upam, da je to to.
Lp.
TanjaG.
Danes: jesperenjeva juha z veliko zelenjave, krofi
Jutri: verjetno testenine ali pa pizza, radic z jajci in limono
LP
Zala
Včeraj: goveja juha s fritati, govedina iz juhe popečena na česnu in peteršilju, pražen krompir, zelena solata s fižolom
Danes: ostanek juhe od nedelje, svinjska pečenka, riž, zelena solata, jogurtov biskvit
Jutri: porova juha
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.