Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Četrtek:

Pire krompir, čuftice v paradižnikovi omaki, zelena solata

Pozdravček! 

Zadnje čase pa samo Dragička kuha.

Super kosila, Dragička.

irena

Danes smo jedli satars in piscancji file z rizem. 
Domaci kruh in kozrec malvasije

Včeraj gobe z jajčko, zelena solata, domač kruh, danes kremna špinača, pire, ocvrti file sleda. 

D.D.

Danes, pa kaj bolj zdravega raje, danes je pa petek pa kakšna ribica ali brancin.

mihakuha50

Polnjeni jajčevci - zelenjava, malo mesa, od začimb kumin (ne kumina!),, kurkuma in cimet, česen, sesekljan koriander.

mamamia

Petek: zelenjavna juha, ajdovi štruklji s skuto in blitvo, rdeča pesa

Sobota: zelenjavna juha, dušene bučke, mleto meso v paradižnikovi omaki, ajdovi vlivanci, kumarice v solati

NENA58

Ričet s kranjsko klobaso, pečena prosena kaša, kompot iz češenj, kava

LP, Saša

Včeraj mi je tašča rekla, naj jaz kuham. 

Ok, bom, ampak po mojem okusu in z uporabo trenutnih zalog.

No, in sem bila presenečena, da sta ona in tast dejansko jedla blitvo kot del jedi, ker jim to ni dobro-zaradi izgleda. Jedli do sedaj je pa niso še, verjamete ali ne, nikoli.

Tole bo letos še na sporedu, blitva v omaki, pire krompir in pleskavica. Sladica kasneje sladoled, lubenica in pivo.

Lepo nedeljo želim vsem in dober tek ob današnjem nedeljskem kosilu.

Kje pa je naša Trixi?

NutellomAnka

Včeraj ričet s prekajenimi rebri, danes goveja juha, sv. pečenka, pražen krompir, ogromno pečenih bučk, velika skleda paradižnikove solate(domač), zelje z zeleno solato (za nejedce paradajza) in odlične kremne rezine

eta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti