Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha,grisovi knedli,pražen krompir,govedina in solata. Hčerka prišla na obisk in jo treba malo razvajat...

dari

Danes:        rizota s papriko,  paradiznikom in 

endivija in radič s 

"Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen"(Mati Terezija)

Sreda:                                                 

Pečen oslič, krompir z blitvo, radič in zelje na solato:

Pozdravček!

Danes svinjska ribica v gorcicni omaki in riz. 

pinguwin

Danes nisem kuhala, ker sem pol dneva preživela v avtu (te nesreče danes na štajerski avtocesti) zato pizza iz bližnje restavracije.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

jutri kuha. . . .

goveji zrezki v smetanovi omaki z jurčki, kruhovi cmoki in pa za sladico presna čokoladna torta z malinami.

Buh se me usmil........

hribovc61

piščančja obara

Balenka
Četrtek: narastek iz ajdove kaše, piščančjega mesa in brokolija, zelena in zeljnata solata, jabolčna rulada Petek: piščančja obara, palačinke
NENA58

Danes imamo ostanek včerajšnje  piščančje obare in skutine gratinirane palačinke. Jutri kremna juha iz hokaido buče in motovilec z jajci in popečenim svinjskim filejem.

malaga
hribovc61 je napisal/a:

goveji zrezki v smetanovi omaki z jurčki, kruhovi cmoki in pa za sladico presna čokoladna torta z malinami.

hribovc61

In po možnosti, da je kos mesa, iz katerega se da spečt "medium rare" mmmmmm dobro kosilo bo, dober tek

Moja malica danes pa bo kruh z ogljem, tunin namaz, čaj, kosilo danes bo pa gobova juha.

NutellomAnka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti